Ota yhteyttä asiakaspalveluun

1. Näin nopeutat asian käsittelyä Jos kysyt lisätietoja tuotteesta tai tilauksestasi, liitä jo ensimmäiseen viestiin asian käsittelyssä tarvittavat tiedot (esim. oma nimi, tilausnumero tai tuotteen linkki). Näin asian käsittely nopeutuu, kun pystymme vastaamaan suoraan tiedusteluusi ilman lisäkyselyitä. Jos olet ollut meihin yhteydessä saman asian tiimoilta jo aiemmin, käytä samaa asiakaspalvelukanavaa vastaamalla esimerkiksi sinulle aiemmin lähetettyyn viestiin.

2. Valitse mieleisesi asiakaspalvelukanava Olemme pieni yritys, mutta pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti tiedusteluihin kanavasta riippumatta. Vastausaika tiedusteluihin on yleensä arkisin muutaman tunnin luokkaa. Pyrimme parhaamme mukaan vastaamaan viesteihin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Näppärimmin tavoitat meidät Facebook Messengerillä

Facebook Messenger on kätevin keino ottaa meihin yhteyttä. Voit kysyä meiltä mitä tahansa tilauksiin tai tuotteisiin liittyviä asioita Facebookin viestisovelluksen kautta ja vastaamme sinulle heti kun kerkiämme, yleensä myös normaalin toimistoajan ulkopuolella.

Kirjoita kysymyksesi tällä sivulla näkyvään viestilaatikkoon ja viesti lähetetään suoraan Facebookin kautta meille. Kun vastaamme sinulle, näet vastaukset Facebookin Viestit-osiossa tai voit lukea ne Facebookin mobiilisovelluksella.

Muut yhteydenottotavat

Yhteydenottolomake

Halutessasi voit olla yhteydessä meihin myös yhteydenottolomakkeella.

Yhteydenottolomakeelle

Soita meille

Mikäli haluat ottaa yhteyttä puhelimella, voit soittaa numeroon 044-978 4976. Pienenä yrityksenä meillä ei ole jatkuvaa puhelintukea, joten mikäli emme kerkiä vastata soittohetkellä, soitamme sinulle pian takaisin.

Lähetä meille sähköpostia

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen valotikut at valotikut.fi. Voit myös halutessasi vastata mihin tahansa meiltä aiemmin lähetettyyn sähköpostiin, jos asia koskee aiemmin lähetetyn sähköpostin aihetta.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa