24 kpl polykarbonaattituoppi 0,5 litraa

01960000

Polykarbonaattituoppi on ammattilaisen valinta juhliin. Polykarbonaatti on materiaalina tavallista lasia parempi vaihtoehto juhliin, sillä tuoppeja ei voi käyttää aseena eivätkä ne sirpaloidu lasin tapaan, mikäli tuoppi tippuu esim. lattialle. Polykarbonaatista valmistetut lasit ja tuopit kestävät naarmuuntumattomina jopa 30 kuukautta.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

149,00 €

29,80 € sis. ALV

(-80%)

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Polykarbonaatista valmistettu oluttuoppi on ammattilaisen vaihtoehto juhliin. Nämä tuopit ovat täsmälleen samoja kuin joita käytetään suomalaisissa baareissa ja laivoilla. Polykarbonaattituopit ovat ammattilaisille suunnattuja tuotteita, mutta ne soveltuvat myös ihan tavalliseen kotikäyttöönkin.

Polykarbonaatti on materiaalina tavallista lasia soveltuvampi etenkin yökerhokäyttöön. Tuoppi on kevyt, joten sitä ei voi käyttää aseena ja tippuessaan tuoppi ei pirstaloidu lasin tapaan vaan säilyy useimmiten ehjänä. Polykarbonaattituoppien ehdoton etu onkin niiden todella luja iskunkestävyys. Kädessä polykarbonaattituoppi tuntuu tavalliselta tuopilta ja tuoteominaisuudet eivät merkittävästi eroa lasisesta tuopista.

Polykarbonaatista valmistettuja oluttuoppeja voi pestä koneella. Tuopit voivat naarmuntua pidemmässä käytössä, mutta valmistajan mukaan tuopit kestävät ammattilaiskäytössä jopa 30 kuukautta naarmuuntumattomina.

Tuopit toimitetaan 24 kappaleen tukkupakkauksissa.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

9 muuta tuotetta samassa kategoriassa