48 kpl shottilasi 4 cl

01970000

Polykarbonaatista valmistettu shottilasi on ammattilaisen ratkaisu juhliin. Shottilasi on  valmistettu kestävästä polykarbonaatista, jonka iskukestävyys on tavallista, lasista valmistettua, shottilasia parempi. Shottilasi ei esimerkiksi pirstaloidu tavallisen lasin tapaan, mikäli se tippuu maahan.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

69,00 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Polykarbonaatista valmistettu shottilasi on ammattilaisen valinta juhliin. Nämä shottilasit ovat täysin vastaavia kuin esimerkiksi yökerhoissa käytettävät shottilasit.

Polykarbonaatista valmistetut tuoppien ja shottilasien iskunkestävyys on tavallista lasia parempi. Mikäli lasi tippuu maahan, se ei useimmissa tapauksissa hajoa. Mikäli lasi hajoaa, se ei pirstaloidu samalla tavalla kuin lasi. Polykarbonaatista valmistettuja tuotteita ei voi myöskään käyttää aseena. Polykarbonaatista valmistettuja laseja voi pestä normaalisti konepesussa.

Polykarbonaatista valmistettuja oluttuoppeja voi pestä koneella. Tuopit voivat naarmuntua pidemmässä käytössä, mutta valmistajan mukaan tuopit kestävät ammattilaiskäytössä jopa 30 kuukautta naarmuuntumattomina.

Shottilasi on vetoisuudeltaan neljä senttilitraa ja myyntipakkauksessa on 48 shottilasia.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

13 muuta tuotetta samassa kategoriassa