Haitaripilli 500 kpl

500 kappaleen iso pakkaus haitaripillejä riittää isompaankin tapahtumaan. Voit valita juhlien teemaan sopivan värin tai valita värisekoituksen, jossa on useampia eri värejä samassa pakkauksessa. Pillit ovat haitarimallia eli niissä on keskellä haitaritaitos, josta pillin yläosan saa taitettua haluamaansa suuntaan.

Lue lisää...

Lisää tietoja

    Arvioitu toimitusaika alueelle:
  • Punainen
    Nopein
    (15 tuotepakkausta varastossa)

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

5,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Haitaripillit ovat varma valinta juhliin. Nämä pillit toimitetaan isoissa 500 kappaleen pakkauksissa, joten ne ovat oiva valinta hieman isompiin juhliin tai jos juhlia järjestetään usein. Samoja pillejä käytetään esimerkiksi laivoissa ja yökerhoissa.

Pillit ovat haitaripillejä, joten niissä on keskellä "haitari", josta pilliä saa taitettua ja venytettyä. Nämä pillit ovat erityisen hyvä vaihtoehto esimerkiksi lastenjuhlille, baareihin ja yökerhoihin. Kaikki pillit ovat 19,5 senttimetriä pitkiä, joten ne sopivat käytettäväksi useimmissa laseissa ja tuopeissa. Pillit sopivat hyvin yhteen esimerkiksi myymämme polykarbonaattituopin kanssa. Laaja värivalikoima takaa, että löydät juuri oikean värin juhliin.

Pillit on pakattu 500 kappaleen pakkauksiin ja yksi pakkaus sisältää 500 kappaletta valitsemaasi väriä.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

13 muuta tuotetta samassa kategoriassa