Juomapelisetti

02140000

Piristä bileitä juomapelillä! Tämä juomapelisetti sisältää shottilasitelineen, kuusi kestävää shottilasia sekä kaksi noppaa. Koko setti on valmistettu kestävästä polykarbonaatista, joten se on loistava valinta bileisiin kestävyytensä puolesta. Kaikki osat ovat konepestävissä.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  2 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

19,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Piristä bileitä juomapelillä! Tämä kestävä juomapelisetti on valmistettu polykarbonaatista, joten se on loistava valinta esimerkiksi kotibileisiin. Polykarbonaatti on ammattilaisten valinta juuri kestävyytensä vuoksi ja käytännössä lähes kaikki yökerhot ja baarit luottavat nykyisin polykarbonaatista valmistettuihin baaritarvikkeisiin.

Tämä täydellinen juomapelisetti sisältää shottilasialustan, kuusi värillistä shottilasia sekä kaksi noppaa. Noppien "silmäluvut" ovat värejä ja vastaavat shottilasien värejä.

Juomapelin mukana ei toimiteta sääntöjä, joten voit itse varioida siihen haluamasi säännöt. Esimerkiksi:

  • Kukin osanottajista heittää vuorollaan noppia: jos molemmat nopat antavat saman värin, osallistujan pitää juoda juoma sen värisestä shottilasista.
  • Täytä shottilasit erivärisillä juomilla tai koristele ne eri värein. Jos shottilasin ja juoman/koristeen väri täsmäävät, juoman saa juoda.
  • Päihdyttävin ja yllättävin versio pelistä on sellainen, jossa shottilasit täytetään puoleen väliin eri juomia tai lantrinkeja. Noppien värit arpovat, mitkä kaksi shottia sekoitetaan keskenään: joku saattaa saada pelkkää kahta lantrinkia sekaisin kun taas toinen saa kahta väkevää sekaisin.

Voit halutessasi myös täyttää shottilaseja kesken pelin tai varioida, että osassa shottilaseja on vettä tai lantrinkeja. Tällöin peliin saadaan hieman yllättävyyttä. Peliä voidaan pelata myös siten, että shottilaseja ei täytetä ollenkaan välissä, jolloin jollekin saattaa tulla välissä tyhjiä arpoja kun toinen joutuu juomaan joka nopanheittokerralla.

Muistathan vastuullisuuden peliä pelatessa.

Koko setti on konepestävissä.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

9 muuta tuotetta samassa kategoriassa