Kotibaarisetti

02040000

Valmista näyttävät drinkit esimerkiksi kotibileisiin tai pikkujouluihin. Tämä kotibaarisetti sisältää tarvittavat perustarvikkeet drinkkien ja juomasekoitusten valmistamiseksi kotioloissa. Mukana toimitetaan drinkkireseptivihko, jolla pääset alkuun kotibaarimikon uralla.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

39,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Kotibaarisetti on sisältää perustarvikkeet drinkkien valmistamiseen esimerkiksi kotibileisiin tai pikkujouluihin. Kotibaarisettiin on valittu perustravikkeet, joilla on helppo päästä alkuun oman kotibaarin perustamisessa. Tuotteet on valittu ammattilaisten välineistä ja ovat vastaavia kuin ammattilaiset käyttävät ravintoloissa.

Kolmiosainen shaker eli ravistin on kotibaarisetin perusosa ja sillä on helppo sekoittaa jääpalat sekä raaka-aineet keskenään. Shakeria voidaan käyttää myös alustana jääpalojen tai esim. hedelmien murskaamiseen. Ainekset annostellaan shakeriin, jonka jälkeen ne sekoitetaan ravistamalla tai murskaimella. Shakerin kannen saa suljettua kansiosalla tiiviisti ja ainesten kaataminen pois onnistuu joko mukana toimitettavan siivilän läpi tai kansiosassa olevan siivilän kautta.

Kolmiosaisen shakerin Shaker on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se kestää kovaakin käyttöä. Shakerin isoimman osan tilavuus on puoli litraa, joten siihen mahtuu kerralla isompikin määrä sekoitettavia tai murskattavia ainesosia.

Toinen baarisetin peruskulmakivistä on ns. jigger-mitta, jolla väkevämpien alkoholijuomien annosteleminen drinkkeihin onnistuu helposti. Jigger-mitassa on kaksi mittakuppia yhdistettynä siten, että isompi puoli mittakupista on 4 cl ja pienempi 2 cl. Mittakupilla voidaan siis helposti mitata yleisimmät drinkkeihin tarvittavat annoskoot vain kääntämällä mittakuppi tarvittaessa toisinpäin. Lisäksi molemmissa mittaosissa on sisäpuolella merkattuna vielä erikseen mittayksiköt 1-4 cl välillä, mikäli on tarvetta käyttää esim. 1 cl tai 3 cl mittoja. Mitta on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se on kestävä vaihtoehto kotibaariin.

Mukana toimitetaan baarilusikka, jolla ainesten sekoittaminen onnistuu helposti. Baarilusikan varsi on kierrettyä terästä, joten siitä on helppo pitää kiinni ja baarilusikan 27,5 senttimetrin pituuden ansiosta kädet pysyvät juomia sekoittaessa aina puhtaana. Toisessa päässä on pieni lusikkaosa ja toisessa päässä pieni murskainosa, joka myös helpottaa lusikasta tarttumista.

Baarisetin mukana toimitetaan puumurskain, jolla esimerkiksi jääpalojen ja muiden ainesten murskaaminen onnistuu helposti. Aineet annostellaan shakeriin tai lasiin, jonka jälkeen ne voidaan murskata murskaimella.

Cocktail-siivilällä voidaan suodattaa sekoituksesta pois jääpalat ja kuoret. Cocktail-siivilä asetetaan shakerin alaosan (isoin kappale) päälle siten, että se peittää koko shakerin suuaukon. Siivilässä oleva jousi varmistaa, että siivilä pysyy tiiviisti shakerin suuaukolla ja lisäksi siivilässä on erillinen osa, jolla sen voi pitää sormella paikallaan shakerin päällä. Siivilässä on reiät, joista juoma valuu läpi tarjoilulasiin ja esim. isommat jääpalat ja hedelmien kuoret jäävät shakeriin. Tarvittaessa jousi voidaan irrottaa shakerista pesua varten.

Mukana toimitetaan viiden drinkin drinkkireseptivihko, joka sisältää ohjeet viiden eri drinkin valmistamiseen. Drinkit ovat helppoja valmistaa ja niiden valmistaminen on selitetty yksityiskohtaisesti auki. Drinkkiohjevihkon reseptit on luonut Markus Sillanpää, joka on kolminkertainen cocktai-sekoituksen suomenmestari.

Suosittelemme kotibaarisetin mukaan myös mm. koristeita ja juomapillejä.

Kaikki kotibaarisetin osat suositellaan tiskattavaksi käsin.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

7 muuta tuotetta samassa kategoriassa