Red Cups -mukit beer pongiin

01060000

Aidot Solo Red Cups -mukit isoissa 50 kappaleen pakkauksissa. Nämä mukit ovat samoja, jotka tunnet jenkkileffoista. Must have kaveriporukan beer pong -iltoihin! Beer pong sopii hyvin ohjelmanumeroksi esimerkiksi opiskelijabileisiin.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  5 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

24,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Jokainen meistä on varmasti joskus nähnyt amerikkalaisissa leffoissa punaisia kertakäyttömukeja, juuri niitä samoja joita käytetään erilaisissa opiskelijabileissä, grillijuhlissa ja beer pongissa. Nyt näitä ikonisia punaisia mukeja saa myös Suomesta kauttamme.

Nämä mukit ovat aitoja ja alkuperäisia Solo Cup Companyn mukeja. Mukit toimitetaan 50 kappaleen pakkauksissa ja mukien vetoisuus on 473 millilitraa eli niihin mahtuu jotakuinkin oluttuopin verran juotavaa. Mukissa näkyvät viivat on alunperin suunniteltu antamaan osviittaa oikeanlaiseen annosteluun: alimman viivan kohdalle täytettäessä mukiin mahtuu 3 cl juotavaa ja vastaavasti ylempiin viivoihin asti täytettäessä 15 cl ja 35 cl.

Red Cups -muovimukit ovat huomattavasti normaalia kertakäyttömukia kestävämpiä ja tukevampia, joten ne soveltuvat hyvin mm. beer pongin pelaamiseen. Väri on kirkkaanpunainen, joten mukit ovat myös lasten mieleen ja kestävät lastenjuhlilla tavallisia mukeja paremmin.

Tietoa beer pongista

Beer pong, joka välillä suomennetaan nimellä kaljapong, on maailmalta Suomeen rantautunut juomapeli, joka on monelle tuttu erilaisista illanvietoista. Pelissä on tarkoituksena saada vastustaja juomaan olutta ja yleensä peliä pelataan pareittain.

Pelin aloittamiseksi tarvitset 1,5-2 metriä pitkän pöydän, näitä punaisia mukeja, kaksi pingispalloa sekä olutta tai muuta juomaa. Peliä on mahdollista pelata myös alkoholittomana versiona. Lisäksi tarvitaan vettä kahteen mukiin pallojen huuhtelemiseksi.

Peliä pelataan yleensä kahden hengen joukkueissa eli yhteensä neljällä pelaajalla. Pelin säännöt voivat hieman vaihdella eri peliporukoissa, joten on järkevää käydä säännöt yhdessä läpi ennen peliä mieluummin kuin pelin aikana.

Beer pongin -pelin alkuasetelma ja säännöt

Pelin alkuasetelma on kuvan mukainen. Aluksi pöydän molempiin päihin asetataan mukit kolmion muotoon oheisen kuvan mukaisesti. Yleensä peliä pelataan 10 mukin kolmiolla, mutta myös pienempi kuuden mukin kolmio on mahdollinen. Tällöin yhdellä sivulla on aina kolme mukia.

Beer pong -pelin ohjeet

Kuhunkin mukiin täytetään juomaa sentti tai pari. Juoman määrä voidaan sopia pelaajien kesken - mitä enemmän juomaa on, sitä humalluttavampi vaikutus pelillä on. Yleensä kumpaankin päähän kaadetaan Red Cups -mukeihin kaksi tölkkiä juomaa, jolloin kukin pelaajista juo yhden oluen pelin aikana.

Lisäksi täytetään molempiin päihin yksi muki vedellä. Pallot pestään tässä heittovuorojen välissä.

Peli alkaa siten, että toinen joukkueista aloittaa heittämällä omasta heittöpäädystään pingispallon kohti vastustajan päässä olevia mukeja. Tähtääminen on tärkeää, sillä tarkoitus on osua johonkin mukiin ja saada pallo pysymään mukissa. Kumpikin joukkueen pelaajista heittää yhden pallon, joten yhdellä heittovuorolla heittoja tulee kaksi.

Kun joukkueen molemmat heitot on heitetty, ne mukit, joissa on palloja juodaan tyhjiksi. Mukeja voidaan juoda siis yhdellä heittovuorolla tyhjäksi 0-2 mukia, riippuen pelaajien taidoista. Tyhjiksi juodut mukit poistetaan pöydältä.

Kun molemmat pallot on heitetty ja mahdolliset juomamukit on tyhjennetty, on vastustajan vuoro. Tässä vaiheessa molemmat pallot huuhdellaan hygieniasyistä mukissa, joka on täytetty vedellä.

Pelin edetessä

Peliä jatketaan niin pitkään, että jompikumpi joukkue on saanut heitettyä kaikki mukit pois vastustajan pöydältä. Mukit vähenevät pöydältä sen mukaan, mihin mukeihin pingispalloilla on osuttu. Mukeja voidaan järjestellä uusiksi esimerkiksi kuvan osoittamalla tavalla tai voidaan sopia pelin alussa säännöstä, jonka mukaan heittäjäjoukkue voi järjestellä (toisessa päässä olevia) mukeja haluamaansa järjestykseen esimerkiksi kaksi kertaa pelin aikana.

Beer pong -pöydän peliasetelma

Pelin voittaja on se joukkue, joka saa ensin heitettyä pingispallon kaikkiin vastustajan päässä oleviin mukeihin eli tyhjennettyä pöydän mukeista.

Erikoistilanteet

Kuten mainittua, beer pong -pelin säännöistä on erilaisia tulkintoja riippuen siitä, millaisia sääntöjä pelin alussa on sovittu noudatettavan. Tässä muutamia sääntöjä, joita voidaan käyttää:

  • Pallo voi olla pomppaamisen jälkeen vapaata riistaa. Käytännössä se joukkue, joka kerkiää ensin kaapata pallon pompun jälkeen saa heittää sillä seuraavan heiton. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos pallo pomppaa takaisinpäin esim. mukin reunasta ja sen heittänyt joukkue nappaa pallon kiinni, joukkue saa yhden ylimäääräisen heiton. On siis tärkeää pyrkiä saamaan pallo beer pong -mukiin "sukkana" sisään.
  • Edellistä sääntöä sovelletaan joissakin peleissä siten, että ennen pallon pomppaamista sen kulkua voi yrittää häiritä puhaltamalla palloa. Tämä on vaikeampi tapa, sillä puhallus saa olla varsin voimakas. Pallojen huuhtelu pelivuorojen välissä on tärkeä tämän säännön kanssa!
  • Jos molemmat joukkueen pallot osuvat samaan mukiin, säännöistä riippuen voidaan päättää saako heittäjäjoukkue määrätä minkä muun mukin vastustajajoukkue juo tyhjäksi sen mukin lisäksi, johon on osuttu. Näin voidaan taktikoida mukien asetelmaa itselle edullisempaan asetelmaan. Yleensä kannattaa pyrkiä siihen, että mukit ovat mahdollisimman lähellä toisiaan, jotta niihin on helpompi osua.
  • Jos muki kaatuu, pelin alussa voidaan sopia erillisestä rangaistuksesta tähän liittyen. Esimerkiksi yleensä mukin kaatanut joukkue voi automaattisesti hävitä pelin.

Yleisesti ottaen on hyvä käydä pelin säännöt ja myös erikoistilanteet läpi ennen pelin aloittamista.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

13 muuta tuotetta samassa kategoriassa