Tarjotin kymmenelle shottilasille

01950000

Ei enää kaatuneita shotteja tai taitelua tarjottimella liukuvien shottilasien kanssa! Tähän shottilasitarjottimelle sopii kymmenen shottilasia. Tarjotinta voidaan käyttää paitsi shottilasien kantamiseen myös alustana shottien tekemiselle, sillä näin shottilasi on lukittu paikalleen valmistamisen ajaksi.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  7 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

15,00 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Polykarbonaatista valmistettu shottilasiteline on kestävä vaihtoehto paitsi kotibaariin myös ammattilaisten käyttöön. Polykarbonaatti on läpinäkyvää, tavallista lasia kestävämpää materiaalia, jonka iskunkestävyys on lasia parempi. Polykarbonaattilaseja ja -tarjottimia voidaan pestä normaalisti pesukoneessa ja ne kestävät ammattikäytössä jopa 30 kuukautta naarmuuntumattomina. Shottilasiteline on yksi kokonainen kappale ja siinä ei ole liikkuvia osia.

Shottilasitelineeseen mahtuu kerralla kymmenen kappaletta shottilaseja. Tarjotinta voidaan käyttää telineenä esimerkiksi sekoitettaessa shotteja tai sillä voidaan siirtää shottilasit pöytään. Shottilasit pysyvät tarjottimen rei'issä. Mainio tuote, jossa valmistat helposti esimerkiksi synttärishotit.

Shottilasitelineen koko on n. 158x250 mm. Korkeutta telineellä on n. 35 mm. Reiän halkaisija on n. 32 mm.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

9 muuta tuotetta samassa kategoriassa