Katsotut tuotteet

10 000 kpl 8" valotikkuja

02310000

Isoin tukkupakkaus pimeässä hohtavia rannerenkaita. Huikeat 10 000 valotikkua riittää isompiinkin kemuihin. Nämä valotikut ovat ehdottomasti suosituin myyntiartikkelimme! Valotikut ovat täysin samoja joita jaetaan esimerkiksi klubeilla ja Ruotsin-laivoilla.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Pakkauksen sisältö

100 x 100 kpl 8" valotikkuja Väri-Värisekoitus

Suositut, pimeässä hohtavat rannerenkaat kätevissä sadan kappaleen pakkauksissa. Pakkaus sisältää 100 valotikkua ja tarvittavat liittimet rannerenkaiden tekemiseksi. Valotikkujen käyttäminen on helppoa: taivuta tikkua, ravista ja liitä yhteen mukana toimitettavilla liittimillä. Valotikku taipuu rannerenkaaksi, mutta siitä voidaan tehdä erikseen myytävillä erikoisliittimillä myös mm. pupunkorvia.

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  5 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

899,00 € sis. ALV

Aiemmin 1 490,00 €


Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Valotikut toimitetaan 100 kappaleen tuubeissa, joten yhdessä myyntierässä näitä tuubeja on 100 kpl. Jokainen yksittäinen pakkaus sisältää liittimet rannerenkaiden tekemiseen.

8-tuumaisia (200*5mm) valotikkuja voit käyttää melkein mihin tahansa tarkoitukseen ja pakkauksen mukana tulevilla liittimillä niistä voi tehdä muun muassa ranne- ja kaulakoruja. 8” valotikut ovat loistavia esimerkiksi rannekoruina erilaisissa bileissä, reiveissä, airsoftissa yms. Kolmesta valotikusta voit tehdä itsellesi kaulakorun käyttämällä mukana tulevia liittimiä.

Valotikut ovat itsevalaisevia ja ne loistavat kirkkaana n. 8 tunnin ajan. Pakkaus sisältää seuraavia värejä: oranssi, keltainen, vihreä, sininen, pinkki sekä merensininen.

Tikkuja on helppo käyttää: ne eivät vaadi muuta kuin vähän taittelemista ja muutaman sekunnin ravistelun. Rakenteensa vuoksi tikut kestävät kovaakin käyttöä, mutta koska valotikun sisempi putki on ohutta muovia tai lasia, niitä ei suositella drinkkitikuiksi rikkoutumisvaaran vuoksi. Tavallisessa käytössä valotikut ovat täysin turvallisia käyttää.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

2 muuta tuotetta samassa kategoriassa