Iso bilepaketti

00350000

Oletko järjestämässä isoja bileitä ja tarvitset paljon valotikkuja biletunnelman luomiseksi? Me autamme bileiden järjestäjää hädässä ja tarjoamme tällä ISOLLA bilepaketilla mahtavan kasan valotikkuja - tietenkin edulliseen pakettihintaan!

Lue lisää...

Lisää tietoja

Pakkauksen sisältö

2 x 100 kpl 8" valotikkuja Väri-Värisekoitus

Suositut, pimeässä hohtavat rannerenkaat kätevissä sadan kappaleen pakkauksissa. Pakkaus sisältää 100 valotikkua ja tarvittavat liittimet rannerenkaiden tekemiseksi. Valotikkujen käyttäminen on helppoa: taivuta tikkua, ravista ja liitä yhteen mukana toimitettavilla liittimillä. Valotikku taipuu rannerenkaaksi, mutta siitä voidaan tehdä erikseen myytävillä erikoisliittimillä myös mm. pupunkorvia.

1 x 50 kpl 4" valotikkuja

4" valotikut ovat pieniä, mutta yllättävän tehokkaita valotikkuja moneen eri käyttöön. Valotikut on pakattu 50 kappaleen ns. bulk-pakkauksiin ja pakkaus sisältää tarvittavan määrän sekä kiinnityskoukkuja että kaulanauhoja. Tämä pakkaus on varsin kustannustehokas vaihtoehto isompien valotikkujen hankkimiseksi.

1 x Silmälasiliitin 50 kpl

Tee pimeässä hohtavat silmälasit näillä liittimillä! Silmälasit ovat erittäin näyttävät ja niihin pystyy myös yhdistelemään eri värisiä valotikkuja.

Toimitusaika 1-2 viikkoa
 

Lisää Vähennä

69,90 € sis. ALV

Aiemmin 74,70 €


Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Pakkauksesta riittää tuotteita useammallekin hengelle ja valotikkuja on niin runsaasti, että niitä riittää varmasti vielä seuraaviinkiin bileisiin! Saat valotikut huomattavasti halvemmalla kuin ostamalla ne yksittäin. Paketti sopii hyvin esimerkiksi hohtoteemaisten pikkujoulujen järjestämiseen. Myös vappujuhlien bilemeininki lähtee tällä paketilla mainiosti käyntiin!

Bilepakettien toimitukset tehdään aina varastotilanteen mukaan. Jos jokin tuote on loppunut varastosta, tästä tiedotetaan asiakkaalle ja tilaus jää odottamaan tuotetta. Yleensä puuttuvat tuotteet on mahdollista korvata muilla tuotteilla.

arvostelu annettu  10.03.2016 (Iso bilepaketti) :
(5/5

Enemmän kuin tarpeeksi

Hyvä setti kaikkea peruskamaa. Kannattaa ottaa tämä pohjalle ja täydentää erillisillä tuotteilla :)

arvostelu annettu  18.02.2014 (Iso bilepaketti) :
(4/5

halpa

tuotteisiin nähden

Nimi Siiri Tuominen | 2018-01-23 10:41:50

Hei,

Olemme järjestämässä UV-Kolmiobileitä Tampereen Ravintolamaailmassa 22.2., ja kiinnostuneita tästä isosta bilepaketista. Onko mahdollista päättää itse uv-tikkujen värejä? Haluaisimme mieiluiten vain pinkkejä, keltaisia ja vihreitä tikkuja. Onko tämä mahdollista? Kiitos avustanne.

Asiakaspalvelu

Tässä paketissa värien valinta ei ole valitettavasti mahdollista vaan tilaukseen toimitetaan satunnaisesti varastossa olevia värejä.

Page: 1

Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

2 muuta tuotetta samassa kategoriassa