Megalomaaninen bilepaketti

00390000

Megalomaaninen bilepaketti on isoin myymämme bilepaketti. Tämä bilepaketti sisältää huikeat 2100 valotikkua ja paljon muita tuotteita! Sopii täydellisesti esimerkiksi aikuisten synttäreiden juhlintan.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Pakkauksen sisältö

20 x 100 kpl 8" valotikkuja Väri-Värisekoitus

Suositut, pimeässä hohtavat rannerenkaat kätevissä sadan kappaleen pakkauksissa. Pakkaus sisältää 100 valotikkua ja tarvittavat liittimet rannerenkaiden tekemiseksi. Valotikkujen käyttäminen on helppoa: taivuta tikkua, ravista ja liitä yhteen mukana toimitettavilla liittimillä. Valotikku taipuu rannerenkaaksi, mutta siitä voidaan tehdä erikseen myytävillä erikoisliittimillä myös mm. pupunkorvia.

2 x 50 kpl 4" valotikkuja

4" valotikut ovat pieniä, mutta yllättävän tehokkaita valotikkuja moneen eri käyttöön. Valotikut on pakattu 50 kappaleen ns. bulk-pakkauksiin ja pakkaus sisältää tarvittavan määrän sekä kiinnityskoukkuja että kaulanauhoja. Tämä pakkaus on varsin kustannustehokas vaihtoehto isompien valotikkujen hankkimiseksi.

4 x Pupunkorvaliitin 25 kpl

Pupunkorvaliittimet huokeissa 25 kappaleen pakkauksissa. Näillä liittimillä voit tehdä valotikuista pupunkorvia näppärästi.

2 x Silmälasiliitin 50 kpl

Tee pimeässä hohtavat silmälasit näillä liittimillä! Silmälasit ovat erittäin näyttävät ja niihin pystyy myös yhdistelemään eri värisiä valotikkuja.

5 x Sydänsilmälasiliitin 25 kpl

Bulkkipakkaus silmälasiliittimiä takaa makeat lasit bileiden jokaiselle osallistujalle! Pakkaus sisältää 25 kappaletta liittimiä, joilla voit tehdä näyttäviä sydänsilmälaseja.

Toimitusaika 1-2 viikkoa
 

Lisää Vähennä

400,00 € sis. ALV

Aiemmin 477,80 €


Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Oletko järjestämässä todella isoja juhlia, kuten vuosisadan synttäribileitä? Sitten tämä bilepaketti sopii sinulle! Paketti sisältää huikean määrän valotikkuja halvalla hinnalla. Yllä olevien tuotteiden lisäksi pakettiin kuuluu myös 2000 kappaletta tavallisia liittimiä rannerenkaiden tekoon ja 40 kpl pallo-ja kukkaliittimiä esim. koristeiden tekoon.

Tämän bilepaketin saatavuus vaihtelee ja toimitukset tehdään aina bilepakettiin kuuluvien tuotteiden varastosaldon mukaan. Mikäli jotain tuotetta ei ole varastossa, se on yleensä vaihdettavissa johonkin vastaavanhintaiseen tuotteeseen.

Toimituskulut ovat ilmaiset tälle bilepaketille!

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

3 muuta tuotetta samassa kategoriassa