Starttipaketti

01610000

Starttaa bileet helposti tällä tuotepaketilla. Paketti sisältää kaiken tarvittavan esimerkiksi pienten kotibileiden järjestämiseen. Pakettia pystyy tarvittaessa myöhemmin täydentämään valotikkutuotteilla. Kaikki paketin tuotteet on valikoitu siten, että ne ovat suoraan paketista käyttövalmiita ilman isompaa asentamista tai ilman lisätarvikkeiden tarvetta.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Pakkauksen sisältö

1 x 100 kpl 8" valotikkuja Väri-Värisekoitus

Suositut, pimeässä hohtavat rannerenkaat kätevissä sadan kappaleen pakkauksissa. Pakkaus sisältää 100 valotikkua ja tarvittavat liittimet rannerenkaiden tekemiseksi. Valotikkujen käyttäminen on helppoa: taivuta tikkua, ravista ja liitä yhteen mukana toimitettavilla liittimillä. Valotikku taipuu rannerenkaaksi, mutta siitä voidaan tehdä erikseen myytävillä erikoisliittimillä myös mm. pupunkorvia.

1 x 50 kpl 4" valotikkuja

4" valotikut ovat pieniä, mutta yllättävän tehokkaita valotikkuja moneen eri käyttöön. Valotikut on pakattu 50 kappaleen ns. bulk-pakkauksiin ja pakkaus sisältää tarvittavan määrän sekä kiinnityskoukkuja että kaulanauhoja. Tämä pakkaus on varsin kustannustehokas vaihtoehto isompien valotikkujen hankkimiseksi.

1 x Red Cups -mukit beer pongiin

Aidot Solo Red Cups -mukit isoissa 50 kappaleen pakkauksissa. Nämä mukit ovat samoja, jotka tunnet jenkkileffoista. Must have kaveriporukan beer pong -iltoihin!

1 x Kahden discopallon setti

Ota bileet mukaasi! Näyttävä, kahdella discopallolla varustettu näyttävä setti. Molemmat discopallot pyörivät oman akselinsa ympäri, minkä lisäksi ne moottori pyörittää niitä myös oman keskipisteensä ympäri. Täydellinen, heti käyttövalmis kokonaisuus.

1 x Eurolite N-10-savukone

Pieni, esimerkiksi kotibileisiin sopiva savukone, jolla luot helposti biletunnelmaa. Tarvitset lisäksi vain savukonenestettä ja savukone on valmis käytettäväksi. Täydellinen vaihtoehto pieniin tiloihin ja satunnaiseen käyttöön.

1 x UV-loisteputki - täydellinen setti

Täydellinen UV-loisteputkisetti, joka on suoraan pakkauksesta käyttövalmis. UV-loisteputkea voi käyttää joko pöytäasennuksena tai asentaa kiinteämmin esimerkiksi kattoon tai seinälle. UV-valoon reagoivat maalit ja useat vaatteet luovat yhdessä tämän kanssa mahtavan biletunnelman!

1 x Savukoneneste 1 litra

Litran pakkaus savukoneen nestettä peruskäyttöön. Tämä savukoneen neste on suoraan pullosta käyttövalmista eikä sitä tarvitse erikseen sekoittaa veteen. Savukoneneste sopii yhteen kaikkien myymiemme savukoneiden kanssa.

Toimitusaika 2-3 viikkoa
 

Lisää Vähennä

150,00 € sis. ALV

Aiemmin 206,30 €


Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Täydellinen paketti esimerkiksi kotibileiden käynnistämiseen. Tämä paketti sisältää kaiken tarvittavan kotibileisiin. Kaikki paketin tuotteet on valikoitu siten, että ne ovat suoraan paketista käyttövalmiita ilman lisätarvikkeiden tarvetta.

Paketti sisältää suunnilleen tasapuolisen kattauksen erilaisia tuotteita valikoimistamme hyvällä alennuksella. Kaikki valotikkutuotteet ovat kertakäyttöisiä, mutta niiden tilalle voi helposti tilata uudet verkkokaupasta. Pääosin kaikki muut tuotteet on valikoitu siten, että ne toimivat seuraavissakin kotibileissä ja näin ollen tällä paketilla säästää selvää rahaa.

Huom! Kuvasta poiketen tässä paketissa ei ole mukana pupunkorvaliittimiä ja silmälasiliittiimiä. Jos haluat elävöittää tanssilattiaa hieman enemmän, suosittelemme mukaan myös valotikkujen liittimiä. Liittimet ovat yhteensopivia tässä paketissa mukana olevien 8" valotikkujen kanssa.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

3 muuta tuotetta samassa kategoriassa