140 ledin valopalkki kaukosäätimellä

02170000

Näyttävä, Euroliten 140 ledin valopalkki. Tässä valopalkissa on neljä kanavaa, joista jokainen toistaa yhtä väriä (35 lediä per väri/kanava). Laajat säätömahdollisuudet ja sisäänrakennettuna useita eri moodeja valittavaksi. Tässä mallissa on myös sisäänrakennettu mikrofoni, joten valot mukautuvat tarvittaessa musiikin tahtiin.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  3 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

99,00 €

69,30 € sis. ALV

(-30%)

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Näyttävä Euroliten KRF-140-valopalkki. Tässä mallissa on 140 kappaletta 5mm ledejä, jotka loistavat neljässä eri värissä. Jokaista väriä kohden on 35 lediä, joten light barista riittää valotehoa isompaankin tilaan ja tarpeeseen. Ledien värit ovat punainen, vihreä, sininen ja keltainen.

Valoja pystyy ohjaamaan mukana toimitettavalla kaukosäätimellä. Kaukosäätimellä voidaan valita esimerkiksi toistettavat värit sekä vilkkumismoodit.

Valoja voidaan ohjata takana myös valon takana sijaitsevilla säätimillä. Napeilla voi valita jonkin sisäänrakennetuista ohjelmista: jatkuvasti palavat valot, äänikontrolloidut valot (mikki sisäänrakennettuna!), himmennetyt valot tai stroboefektit. Tässä mallissa on sisäänrakennettu mikki, jonka avulla valot voidaan säätää mukautumaan musiikin tahtiin. Valoissa on myös sisäänrakennettu muistitoiminto.

Valopalkki on suunniteltu joko riippuvaan tai seisovaan asennukseen. Valoissa on kiinteästi kiinnityspalkki, jolla se voidaan asentaa esim. kattoon. Kattoon asentamista varten valoissa on myös varmistuskoukku varmistusketjun asennusta varten. Tämän valosetin asennuksessa riippuvaksi täytyy huomioida, että valojen paino on n. 2kg ja asennus suositellaan tekemään ammattilaisen toimesta. Valoja ei ole suunniteltu jatkuvaan käyttöön asuinhuoneistoissa.

Valot toimivat verkkovirralla.

Mukana toimitetaan käyttöohjeet englanniksi.

Katso tuotevideo

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa