Akkukäyttöinen LED-koristepallo

01710000

Iso, väriä vaihtava LED-koristepallo. Pallo toimii akulla ja sitä voi käyttää väliaikaisesti myös ulkotiloissa, joten se on loistava valinta esimerkiksi koristelukäyttöön. Mukana toimitetaan kaukosäädin, jolla pallon väriä voi vaihtaa haluamakseen.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Toimitusaika 1-2 viikkoa
 

Lisää Vähennä

89,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme ilmaisen toimituksen tälle ja muille ostoskorin tuotteille lähimmälle R-kioskille, kun ostat minkä tahansa näistä tuotteista.

Europalmsin valmistama 30 senttimetriä halkaisijaltaan oleva LED-koristepallo sopii esimerkiksi juhlatilojen tai väliaikaisesti myös ulkotilojen koristeluun. Pallo sopii hyvin esimerkiksi juhlatilojen koristeluun tai efektivalaisuun.

Pallo on materiaaliltaan valkoista, kestävää muovia. Kun palloon kytketään virrat päälle, lopputuloksena on "maitomainen" lookki, kun valo heijastuu muovikuoren läpi. Valo pääsee hyvin muovin läpi, mutta pallo on suunniteltu siten, että pallo ei missään tapauksessa ole kirkas vaan enemmänkin valaisee hillitysti. Pallon valoteho on muovikuoresta huolimatta silti hyvä, sillä sisällä on 36 kappaletta 5mm ledejä.

Pallossa on sisäänrakennettu akku, jonka ansiosta se voidaan sijoitella juhlien ajaksi vähän erikoisempiinkin paikkoihin. Sisällä on 2400 mAh akku, jonka avulla pallo hohtaa n. 8h ajan (sisätiloissa). Mukana toimitetaan virtapiuha, jonka avulla palloon saadaan lisävirtaa. Lataaminen täyteen kestää n. 6h.

Pallon paino on 1,5 kilogrammaa ja sen pohja on tasainen latausreiän kohdalta, joten pallon saa pysymään paikallaan. Suosittelemme, että pallo asennetaan sellaiseen paikkaan, että lapset eivät pääse siihen käsiksi. Huom! Palloa ei voi käyttää esimerkiksi pelaamiseen tai leikkimiseen.

Mukana toimitetaan kaukosäädin, jolla palloon voi valita haluamansa värin. Pallon voi valita käymään automaattisesti eri värejä läpi, mutta siihen voi myös valita vain yhden värin kerrallaan hohtamaan. Lisäksi kaukosäätimellä voi säätää värien vaihtumisen nopeutta ja kirkkautta.

Valittavat värit ovat seuraavat: punainen, vihreä, sininen, keltainen, magenta, syaani sekä valkoinen.

Pallon IP-suojaluokitus on IP44 eli pallo on roiskesuojattu. Jos palloa käytetään ulkona, suosittelemme vain väliaikaista käyttöä esimerkiksi katoksen alla.

Mukana toimitetaan englanninkielinen käyttöohje.

Katso tuotevideo

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa