Discopallo (halkaisija 15-75 cm)

Discopallo on bileiden keskipiste: ripusta kattoon tai koristeeksi ja bileet ovat valmiit alkamaan. Voit valita mieleisesi discopallon useista eri vaihtoehdoista ja eniten saat irti discopallosta valitsemalla kylkeen myös sopivan moottorin discopalloa pyörittämään.

Lue lisää...

Lisää tietoja

11,00 € sis. ALV

Myynti loppunut väliaikaisesti

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Discopallon avulla saat bileet käyntiin. Ideana on heijastaa peilipalloon valoa ja kun pallo pyörii, se luo seinään makean näköisiä efektejä.

Kaikki discopallot sisältävät kiinnityskoukut kiinteänä, mutta eivät ketjua. Sopiva kiinnitysketju on myytävänä lisätarvikkeena. Kiinnitysketjun lisäksi suosittelemme myös moottoria mukaan, jolloin discopallosta saa enemmän irti.

Discopallon kanssa voit käyttää myymiämme lisävaloja, mutta tee-se-itse-ratkaisuna toimii myös spottivalo, jonka voi kohdennettua tarkasti pyörivään discopalloon.

40-50 senttimetriä halkaisijaltaan oleva malli on yleensä isoimpia, joita on tavallisessa baarissa. Nämä mallit vaativat jo niille tarkoitetun moottorin ja asennuksessa tulee olla huolellinen, sillä discopallojen paino on tässä luokassa varsin iso. 40 senttimetriä halkaisijaltaan oleva pallo painaa n. 4kg ja 50 senttimetriä halkaisijaltaan oleva pallo painaa n. 5kg. Kaikissa isommissa malleissa on myös varmistuskoukku, jolloin siihen saa asennettua kiinni toisen ketjun varmistusta varten.

Isot discopallot 75 senttimetrin halkaisijasta lähtien on tarkoitettu ammattikäyttöön. Voimme toimittaa tarvittaessa myös jättidiscopalloja, jotka ovat noin 150 cm halkaisijaltaan. 75 ja 150 senttimetriä halkaisijaltaan olevat pallot ovat jo todella näyttäviä lattiallekin asennettuina. Nämä pallot vaativat asennuksen ammattilaisen toimesta; 75 cm halkaisijaltaan oleva pallo painaa n. 16 kilogrammaa.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa