Discopallon moottorin kiinnityslevy

01850000

Kiinnitä discopallon moottori helpommin kattoon. Kiinnityslevy voidaan asentaa kiinteästi esimerkiksi kattoon, jolloi discopallon moottorin voi helposti kiinnittää siihen väliaikaisesti. Kiinnityslevy myös helpottaa moottorin asentamista kiinteästi.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Lisää Vähennä

39,00 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Discopallon moottorin kiinnityslevy auttaa kiinnittämään moottorin kattoon. Pakkaus sisältää täydellisen asennussarjan moottorin kiinnittämiseen esimerkiksi kattoon. Trussiin kiinnitettäessä tarvitaan muutamia lisäosia (kts. tuotekuva).

Kiinnityslevy on erityisen hyödyllinen tilanteissa, joissa moottoria joudutaan välillä irrottamaan paikoiltaan, mutta se soveltuu myös pidempiaikaiseen käyttöön. Kiinnityslevyn avulla voit helposti varmistaa, että moottori pysyy paikoillaan. Kiinnityslevy voidaan myös asentaa trussiin, jolloin discopallo sekä moottori ovat helposti siirrettävissä esimerkiksi uusiin bileisiin.

Moottorin kiinnititetään levyyn kahden sivukiilan väliin. Kahdella muulla sivulla liikkumista ovat estämässä kiinnityslevyn pultit, jolloin moottori ei pääse liikkumaan mihinkään suuntaan.

Kiinnityslevyn enimmäiskuorma (WLL 4-fold) on 24 kg, joten se kestää useimmat discopallot ja niiden moottorit. Kaikki myymämme verkkovirralla toimivat discopallojen moottorit ovat yhteensopivia tämän tuotteen kanssa.

Kiinnityslevyn koko on 160 x 120 x 25 mm.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa