Discopallosetti

02270000

Näyttävä discopallosetti, joka on varustettu kaksilla eri valoilla. Discopallossa on valot sekä sisäpuolella että ulkopuolella. Pallon sisäpuolen valot valaisevat itse discopallon eri väreihin, kun taas ulkopuoliset valot valaisevat discopallon pintaa ja heijastuvat ympäri huonetta. Tämä on täydellinen setti, joka tarvitsee vain kiinnittää kattoon. Toimii verkkovirralla.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  2 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

59,90 €

44,93 € sis. ALV

(-25%)

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Tässä discopallosetissä on kahdet eri valot:

  • Discopalloa pyörittävä moottori on varustettu valoilla, jotka osoittavat alaspäin kohti discopallon pintaa. Valonsäteet heijastuvat pallon peilipinnasta ympäri huonetta.
  • Tässä mallissa valot ovat asennettuna myös discopallon sisään. Discopallo on tehty läpinäkyväksi ja discopallon peiliosien välissä on pieniä rakoja, joista valo pääsee ulos. Sisäpuolen valot eivät varsinaisesti valaise ympärillä olevaa tilaa vaan enemmänkin itse palloa.

Discopallosetin valot ovat täysin automatisoidut, joten minkäänlaista valojen säätämistä ei tarvita. Valot vaihtuvat automaattisesti ja kiertävät käytettävissä olevaa väripalettia läpi. Moottori pyörittää palloa n. viisi kierrosta minuutissa, joka on standardinopeus discopalloille.

Discopallon moottorin jalustassa on valmiit reiät kattoon kiinnittämistä varten. Discopallo roikkuu moottorista n. 30 senttimetrin kaapelin varassa. Discopallon halkaisija on 20 senttimetriä. Kokonaisuus toimii verkkovirralla ja saa virtansa saman pistokkeen kautta (kts. kuvat).

LED-teknologian ansiosta virrankulutus on vähäinen (vain 7.00W) ja kokonaisuus on käytännössä huoltovapaa. Vähäisen virrankulutuksen myötä setistä ei kerry myöskään turhaa lämpökuormaa.

Mukana toimitetaan englanninkieliset ohjeet.

Katso tuotevideo

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

13 muuta tuotetta samassa kategoriassa