Eurolite B40 -discovalo

01910000

Tämä Euroliten ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu discopallo näkyy varmasti. Oikeastaan discopallo on laimea termi, sillä tämä on käytännössä pyörivä valaisin. Laitteen 124 linssiä heijastavat valoa ympäri huonetta ja 14 kierrosta minuutissa ympäri pyörivä pallo takaa, että pallo valaisee koko huoneen.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Saatavuus:   Toimitusaika 1-2 viikkoa

Tarjoamme ilmaisen toimituksen tälle ja muille ostoskorin tuotteille lähimmälle R-kioskille.

Lisää Vähennä

250,00 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Euroliten laadukas B40-discopallo takaa hyvät bileet. Tässä discopallomaisessa discovalossa on viisi kirkasta 4W TCL-lediä. Jokainen ledi kykenee toistamaan kolmea eri väriä ja 124 linssiä heijastavat valot ympäri huonetta. Discopallokokonaisuus pyörii akselinsa ympäri noin 14 kertaa minuutissa, joten se myös näkyy. Vertailun vuoksi: tavallinen discopallomoottori pyörittää palloa n. 1-3 kertaa minuutissa akselinsa ympäri, joten ero on huomattava.

Palloa voidaan ohjata tavallisella DMX-ohjaimella (3-pinninen, 4-kanavainen DMX512), mutta se toimii myös ilman DMX-ohjainta. Voit siis ostaa tämän discopallovalon ilman ohjaintakin ja päivittää vasta myöhemmin ohjaimen käyttöön, jos niin haluat. Discovalossa on myös sisäänrakennetut ohjelmat, jolloin DMX-ohjainta ei tarvita. Tällöin valo voidaan asettaa toimimaan joko master- tai slave-tilassa. Valon ohjaus onnistuu takana olevan LED-näytön ja painikkeiden avulla. Discovalossa on sisäänrakennettu mikrofoni, joten se mukautuu tarvittaessa myös musiikin tahtiin.

Parhaimmillaan discovalo on savukoneen kanssa käytettynä. Pidämme itse etenkin tämän discovalon stroboefektistä, joka on parhaimmillaan juuri savun kanssa käytettynä.

Discovalo toimii joko seisovana asennuksena jonkin tason päällä tai roikkuvana asennuksena. Mukana toimitetaan tarvikkeet trussiasennukseen, joten tämä valo on loistava vaihtoehto, mikäli tilassa on jo valmiiksi asennettuna trussitangot. Discovalon paino on 3,0 kilogrammaa, joten mikäli se asennetaan riippumaan, suosittelemme, että asennuksen tekee ammattilainen. Discovalossa on kiinteänä varmistuskoukku turvaketjun asentamista varten.

Huom! Mukana toimitetaan ohjeet vain englanniksi.

Katso tuotevideo

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa