Eurolite LAS-15-laser

01930000

Järjestätkö pienet bileet, mutta haluaisit silti isojen festarien tunnelman? Tämä pieni show-laser on suunnattu juuri sinulle! Laser piirtää kuviota ilmaan kuin isommissakin juhlissa ja tunnelma on taattu. Laseria on helppo ohjata mukana toimitettavan kaukosäätimen avulla.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Lisää Vähennä

79,00 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Pieni, Euroliten valmistama laser soveltuu pieniin tai keskikokoisiin bileisiin tunnelman luojaksi. Laser on varustettu kahdella seisomajalalla, joten se on helppo asentaa juhlatilaan myös väliaikaisesti esim. korkean hyllyn tai tason päälle. Laser voidaan asentaa myös pysyvämmin esim. riippuvaan asennukseen. Vaihtoehtoisesti laser voidaan asentaa myös seisovaan asennukseen (katso tuotekuvat), jolloin lasersäteet osoittavat taivaalle - tämä voi toimia hyvin etenkin korkeissa tiloissa.

Laseria voidaan ohjata mukana toimitettavalla kaukosäätimellä. Näin esimerkiksi korkealle sijoitettua laseria voidaan hallita helposti tanssilattialta tai DJ-pöydän luota. Kaukosäädin toimii infrapunalla, joten se vaatii näköyhteyden laseriin. Laser toimii joko ääniohjauksella, jolloin se pyrkii mukautumaan musiikin tahtiin tai se voidaan asettaa automaattiohjelmalle. Laserissa on myös stroboefekti.

Laser ampuu juhlatilaan satoja valonsäteitä vihreän ja punaisen värisinä. Valonsäteillä voidaan luoda sopiviin pintoihin tähtikuviota (kts. tuotekuvat ja tuotevideo). Valonsäteet näkyvät ilmassa ihmissilmällä katsottuna hyvin, mutta eivät vaurioita silmää. Parhaimmillaan laser on yhdessä savukoneen kanssa käytettynä, sillä laser leikkaa hyvin myös savukoneen luomaa hentoa savupilveä.

Laserin teholuokka on 2M, joten se on turvallinen käyttää pienemmissä tiloissa. Asennukseen ei tarvita ammattilaista tai lupia, mutta laserin asennuksessa tulee huomioida, että säde ei saa osoittaa ihmisiä silmiin. Turvallisinta on asentaa laser siten, että tällaista tilannetta ei pääse syntymään. Lasersäde voi aiheuttaa vaurion silmälle vain, jos sen katsomista pitkitetään tietoisesti tai sädettä katsotaan jonkin optisen apuvälineen läpi. Lisätietoa laser-luokista löytyy Säteiluturvakeskuksen sivuilta.

Laserin mukana toimitetaan tarvittava virta-adapteri. Mukana toimitetaan vain englanninkielinen käyttöohje.

Valmistajan malli: Eurolite LAS-15

Katso tuotevideo

|

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa