Halpa strobovalo

01440000

Halpa, pieni ja yksinkertainen strobovalo esimerkiksi kotibileisiin. Strobovalossa on 24 kirkasta lediä, joiden vilkkumistiheyttä voidaan säätää ja näin tuoda bileisiin niiden kaipaamaa meininkiä.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

25,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Halpa strobovalo esimerkiksi kotibileisiin. Tällä hyvin yksinkertaisella strobovalolla tuot bileisiin niiden kaipaamaa lisää - strobovalon välkkymisnopeutta voidaan säätää ja se valaisee hetkittäin tanssilattian kirkkaisiin väreihin.

Strobovalo voidaan ripustaa esimerkiksi kattoon tai se voidaan asentaa väliaikaisesti pöydälle. Strobovaloa on hyvin yksinkertainen käyttää: laita pistorasia seinään ja säädä strobovalon vilkkumisnopeus haluamaksesi.

Strobovalo perustuu led-tekniikkaan ja yhteensä kirkkaita, valkoisia ledejä on tässä strobovalossa 24 kappaletta. Värilämpötilaa löytyy 6580 K verran eli varsin paljon tämänkokoiselle ja -hintaiselle laitteelle. Strobovalo on hyvin kevyt vain 0,2kg painollaan. Kokoa laitteella on 142 x 98 x 86 millimetriä eli varsin vähän. Laite on siis helppo varastoida kaappiin seuraavia kotibileitä odottamaan.

Strobovalo toimii 230V verkkovirralla ja se on käyttövalmis suoraan paketista.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa