Halpa strobovalo ääniohjauksella

01450000

Halpa, pieni ja yksinkertainen strobovalo ääniohjauksella. Strobossa on sisäänrakennettu mikki, jonka mukaan valot mukautuvat musiikin tahtiin. Täydellinen tunnelmanluoja esimerkiksi kotibileisiin. Strobon vilkkumisnopeutta voi säätää.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Tuotetta ei ole enää varastossa
 

29,90 € sis. ALV

Myynti loppunut väliaikaisesti

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Halpa strobovalo esimerkiksi kotibileisiinToisesta myymästämme strobovalosta eroten tässä mallissa on sisäänrakennettu mikki, jolloin strobon vilkkuminen mukautuu musiikin tahtiin. Vilkkumisnopeutta voidaan tarvittaessa säätää takana olevalla, helppokäyttöisellä säätimellä.

Strobovalo voidaan ripustaa esimerkiksi kattoon tai se voidaan asentaa väliaikaisesti pöydälle. Strobovaloa on hyvin yksinkertainen käyttää: laita pistorasia seinään ja säädä strobovalon vilkkumisnopeus haluamaksesi. Laita sen jälkeen musiikki päälle ja strobovalo pyrkii sisäänrakennetun mikin ansiosta mukautumaan musiikin tahtiin.

Strobovalo perustuu led-tekniikkaan ja yhteensä kirkkaita, valkoisia ledejä on tässä strobovalossa 24 kappaletta. Värilämpötilaa löytyy 6580 K verran eli varsin paljon tämänkokoiselle ja -hintaiselle laitteelle. Strobovalo on hyvin kevyt vain 0,4kg painollaan. Kokoa laitteella on 120 x 80 x 50 millimetriä eli varsin vähän. Laite on siis helppo varastoida kaappiin seuraavia kotibileitä odottamaan.

Strobovalo toimii 230V verkkovirralla ja se on käyttövalmis suoraan paketista.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa