Paristokäyttöinen kannettava discovalo

01870000

Paristokäyttöinen, kannettava discovalo on loistava vaihtoehto tilanteisiin, joissa discovaloja ei voida asentaa pysyvästi. Tämä 150 gramman painoinen discovalo on sopivan kompakti mukana kannettavaksi, mutta sen voi asentaa bileiden ajaksi kiinteästi paikalleen.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  2 tuotepakkausta varastossa

Lisää Vähennä

19,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Euroliten discovalo on sopivan kokoinen mukana kannettavaksi. Discovalo painaa vain 150 grammaa eli sitä kantaa helposti myös mukana. Discovalossa on 13 lediä, joten siitä riittää valaisutehoa suhteellisen hyvin pienelle tanssilattialle tai väliaikaiseen tarpeeseen. Laitteesta löytyy yksi punainen sekä kuusi vihreää ja kuusi sinistä lediä.

Discovalon yläosassa on kahva, josta sitä voi kantaa mukana tai josta sen voi asentaa paikoilleen esimerkiksi kattoon. Vaihtoehtoisesti discovalon voi kiinnittää esim. roikkumaan bileiden ajaksi.

Discovalossa on kuusi eri efektiä, joita voi hallita takaa löytyvällä säätönapilla. Laite myös kytketään päälle tai pois samasta napista.

Discovalon koko on 132 x 93 x 95mm ja se on todella kevytrakenteinen, sillä laitteen paino on vain 150 grammaa. Laite toimii kolmella 1.5V AA-paristolla (ei toimiteta mukana).

Valmistajan tuotenimi: Eurolite LED FE-13 Battery-Powered Flower Effect

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa