Kolmen valon diskovalosetti

01290000

Euroliten laadukas kolmen discovalon setti, joka on varustettu omalla mikrofonilla ja valot mukautuvat näin musiikin tahtiin. Hyvät säätömahdollisuudet ja mahdollisuus erottaa discovalot myös erikseen.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Toimitusaika 1-2 viikkoa
 

Lisää Vähennä

54,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Näyttävä Euroliten RFL-3-discovalosetti. Valot toimitetaan moduulina, jossa valot ovat yhdessä säätömoduulin kanssa samana kokonaisuutena, mutta valot on myös mahdollista irroittaa erikseen ja luoda näin tilaan erilainen tunnelma.

Tässä discovalosetissä on ääniohjaus. Mikrofoni on ohjausyksikössä sisäänrakennettuna ja valot mukautuvat musiikin tahtiin. Säätömoduulista on mahdollista säätää mikrofonin herkkyyttä sekä valojen nopeutta, joten voit tuunata tästä diskovalosetistä vaikka jokaisiin bileisiin hieman erilaisen kokoonpanon.

Valot toimivat verkkovirralla. Verkkovirta syötetään ohjausyksikköön, josta se johdetaan piuhoilla valoille. Ainoastaan piuhojen pituus rajoittaa, miten eri valot voidaan asettaa tilaan. Lamput ovat E27-lamppuja.

Valojen ympärillä olevat pahvisuojukset täytyy poistaa ennen käyttöönottoa. Muuten tämä discovalosetti on täysin käyttövalmis. Valoja ei ole suunniteltu pidempiaikaiseen valaisemiseen esim. kotitalouksissa vaan ammattikäyttöön.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa