Kompakti LED-discovalo

02240000

Pieni ja yksinkertianen LED-discovalo kevyeen tarpeeseen. Valon korkeus on vain älypuhelimen kokoluokkaa, mutta silti siihen on mahdutettu 6 kpl RGB-ledejä. Valo toimii verkkovirralla, joten juhlissa ei tarvitse säätää paristojen kanssa.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

29,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Hyvin pieni ja yksinkertainen LED-discovalo kevyeen tarpeeseen. Tämä spottivalo ei ole valoteholtaan kirkkaimmasta päästä, mutta se sopii hyvin satunnaiseen tarpeeseen tunnelmanluojaksi. Varsinaiseen discokäyttöön suosittelemme isompia mallejamme.

Valon mitat ovat vain 140x150x120 mm, joten se on kooltaan todella kompakti ja helppo asentaa pieneenkin tilaan. Valo toimii verkkovirralla, joten juhlissa ei tarvitse säätää paristojen kanssa.

Valossa on kantokahva/kiinnityskahva, josta se voidaan ripustaa kiinni esimerkiksi kattoon. Valon kanssa voidaan myös hyödyntää myymäämme discovalon pöytäjalustaa.

Valossa on kolme RGB-lediä, jotka loistavat punaisena, vihreänä ja sinisenä. Valot voidaan asettaa automaattitoiminnolle, mutta valossa on myös sisäänrakennettu mikrofoni, jolloin valo pyrkii mukautumaan musiikin tahtiin. Kannattaa kuitenkin huomioida, että näin halvassa laitteessa tämä toiminto ei ole yhtä toimiva kuin kalliimmissa valoissa.

Mukana käyttöohje englanniksi.

Katso tuotevideo

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

6 muuta tuotetta samassa kategoriassa