Kymmenen valon strobovalosetti

02230000

Yksi kokonaisuus ja 10 LED-tekniikalla toimivaa strobovaloa. Valot ovat ketjutettuina 10 metriä pitkään sarjaan, joten yhdellä liitännällä voidaan koristella iso alue strobovaloilla. 150 senttimetrin liitäntäkaapelin ansiosta voit kiinnittää koristevalot juuri sinne minne haluat. Valot välkkyvät kerran sekunnissa.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  2 tuotepakkausta varastossa

Lisää Vähennä

99,00 €

49,50 € sis. ALV

(-50%)

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Luo tunnelmaa bileisiin strobovaloilla! Nämä valot välähtävät kerran sekunnissa. Valot ovat ketjussa 10 metrin matkalla, joten niillä luodaan tunnelmaa isolle alalle.

Parhaimmillaan strobovalo on yhdessä muiden myymiemme discovalojen kanssa. Jokainen strobovaloista välähtää yksitellen, joten ne eivät varsinaisesti sovellu valaistukseen.

Valot toimivat LED-tekniikalla, joten ne ovat pitkäikäinen vaihtoehto käytettäväksi kotibileissä tai vaikka baarissa.

Kokonaisuudella on mittaa 11,5 metriä. Sarjan alkuosassa on 1,5 metrin virtakaapeli ja itse valot ovat sarjassa metrin välein. Kokonaisuudella on painoa 1 kilogramma, joten se voidaan helposti ripustaa esimerkiksi kattoon roikkumaan. Valot toimivat 230V verkkovirralla.

Valoilla on IP44-luokitus eli ne ovat roiskesuojattuja. Tällöin ne ovat  omimmillaan esimerkiksi baariympäristössä tai kotibileissä käytettäväksi. Valoja voidaan käyttää myös ulkotiloissa väliaikaisesti.

Mukana toimitetaan englanninkielinen käyttöohje.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa