Lampunkiinnike klipsillä E27-kantaiselle lampulle

01860000

Järjestä kotibileet helposti! Näillä lampunpidikkeillä voit kiinnittää discovalot helposti esimerkiksi hyllynreunaan tai pöytään. Ruuvaa lampunpidikkeeseen kiinni esimerkiksi jokin myymistämme discovaloista tai UV-lamppu ja bileet ovat valmiit alkamaan.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  2 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

9,90 €

4,95 € sis. ALV

(-50%)

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Järjestä bileet helposti! Monissa tiloissa ei (tietenkään) ole valmiiksi asennettuja bilevaloja, mutta tällä ja muilla myymillämme lampunpidikkeillä voit järjestää bileet myös tällaisissa tiloissa. Kiinnitä lampunpidike klipsillä esimerkiksi hyllyn tai pöydän reunaan ja bileet ovat valmiit alkamaan.

Lampunpidikkeeseen voi kiinnittää minkä tahansa myymistämme E27-kannan lampuista. Voit kiinnittää siihen kiinni esimerkiksi E27-kannalla toimivan UV-lampun tai vaikkapa E27-kantaisen valkoisen discovalon.

Lampunpidike on varustettu on/off-napilla, jolloin valo on helppo sammuttaa. Klipsin voi kiinnittää enintään 3cm paksuun levyyn, pöytään tms. Johdon pituus on 1,5 metriä, joten voit valita varsin vapaasti, mihin discovalot kiinnität. Lampunpidike toimii tavallisella 230V verkkovirralla ja se soveltuu enintään 60W lampuille. Lampunpidike on yhteensopiva kaikkien myymiemme lamppujen kanssa.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa