Led-kannu

02180000

Yksinkertainen ja varmatoiminen led-spotti. Kahdestatoista ledistä riittää hyvin tehoa pienen tilan valaisuun ja ohjaus onnistuu joko sisäänrakennetuilla ohjelmilla tai ääniohjauksella. Valossa on kiinteä kahva, josta se voidaan asentaa roikkumaan.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  2 tuotepakkausta varastossa

Lisää Vähennä

39,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Euroliten yksinkertainen, mutta tehokas 12 ledin led-kannu on oiva valinta kotibileisiin tai muuhun pieneen tilaan. Valossa on ledejä neljässä eri värissä, kolme kutakin väriä: punainen, vihreä, sininen ja valkoinen. Jokaisen ledin teho on 1W, joten yksi tai kaksi kappaletta tätä valoa riittävät valaisemaan hyvin pienen huoneen.

Valoja voidaan ohjata takaa löytyvältä näytöltä (kts. video alta). Valot voidaan asettaa esimerkiksi staattisesti näyttämään vain yhtä väriä, käymään värejä läpi tai välkkyvään strobomoodiin. Lisäksi valossa on sisäänrakennettu mikrofoni, jolla valot pyrkivät mukautumaan soitettavaan musiikkiin. Pyydämme huomioimaan, että tämänhintaisessa tuotteessa mikrofoniasetus ei välttämättä toimi yhtä hyvin kuin kalliimmissa malleissa.

Tuotetta voidaan ajaa ns. stand-alone-tilassa eli se ei tarvitse lisälaitteita toimiakseen. Valoa voidaan kuitenkin ohjata myös DMX-ohjaimella (3-pinninen XLR) ja se tukee master-/slave-ohjausta.

Valon asennus on helppo. Valossa on kiinteästi kahva, josta se voidaan ripustaa roikkumaan esimerkiksi kattoon tai strussiin. Valoa kiinnittäessä kannattaa huomioida sen paino 0,5 kg. Tämän led-kannun mitat ovat 90 x 145 x 155 millimetriä.

Katso tuotevideo

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa