LED-kuvioprojektori

02210000

Tämä kuvioprojektori on loistava valinta, kun järjestät bileitä usein ja eri vuodenaikoina. Kuvioprojektori heijastaa seinään tai lattiaan teeman mukaiset kuvioita. Mukana toimitetaan neljä eri kuviosettiä, joista voit valita aina bileisiin sopivimman vaihtoehdon. Valo voidaan kiinnittää esimerkiksi kattoon tai lisävarusteena myymiimme jalustimiin.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

34,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Järjestätkö bileitä usein ja eri vuodenaikoina ja kaipaat yksinkertaista tunnelmantuojaa? Tämä kuvioprojektori on silloin sinulle erinomainen valinta. Kuvioprojektori heijastaa seinään tai lattiaan teemaan sopivia kuvioita ja logoja, jotka voit vaihtaa bileiden teeman mukaan.

Kuvioprojektorin valaistus on toteutettu neljällä kirkkaalla RGBW-ledillä, joista jokainen ledi toistaa neljää eri väriä. Valo kulkee kuvioitujen "diojen" läpi, jotka luovat seinään tai lattiaan haluttuja kuvioita. Mukana toimitetaan neljä erilaista diaa seuraavilla teemoilla: halloween, talvi, party ja sydämet.

Parhaimmillaan valo on, kun heijastettava pinta on enintään kymmenen metrin päässä ja tila on muuten hämärä tai ilman valaistusta.

Valon asennus on helppo: valo toimii tavallisella virtapistokkeella. Valo voidaan asentaa roikkumaan esim. kattoon tai trussiin. Pöytäasennukseen valo voidaan asentaa lisävarusteena myytävällä pöytäjalustalla.

Katso myös led-projektori ulkotiloihin.

Katso tuotevideo

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa