LED-kuvioprojektori ulkotiloihin

02220000

Tämä LED-projektori on loistava valinta pimeän tai hämärän aikana ulkona järjestettäviin bileisiin. LED-projektori heijastaa seinälle teeman mukaisia kuvioita ja logoja. Tällä valolla voit myös toivottaa vieraat tervetulleeksi juhliin värjäämällä rakennuksen ulkoseinät haluamiisi väreihin.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

99,90 €

39,96 € sis. ALV

(-60%)

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Tämä LED-projektori on loistava valinta, kun haluat koristella ulkotiloja juhlia varten. Kuvioprojektori heijastaa seinälle teemaan sopivia kuvioita. LED-projektori on loistava valinta myös silloin, kun haluat toivottaa vieraat tervetulleeksi juhliin; voit heijastaa teemaan sopivat kuviot rakennuksen ulkoseinään, mikä lisää lisää juhlatunnelmaa entisestään.

LED-projektori on varustettu neljällä kirkkaalla ledillä. Projektori on parhaimmillaan, kun se asennetaan noin viiden metrin päähän valaistavasta seinästä. Tällöin projektori valaisee seinästä n. 15 neliömetrin alueen.

Valon mukana toimitetaan 12 diaa, joilla voidaan vaihtaa heijastettavaa kuvioita. Heijastettavan kuvion vaihtaminen on yksinkertaista: poista laitteesta edellinen dia ja syötä uusi paikalleen. Diojen kuviot ovat seuraavissa teemoissa: syntymäpäivät, halloween, talvi, sydänkuviot, apilat, pusuhuulet, vaahteranlehdet, perhoset, tähdet, klovnit sekä kyyhkyset.

Mukana toimitetaan kiinnitysjalusta, jolla valo voidaan asentaa maahan. Valo pysyy pystyssä pelkästään tällä asennuksella, mikäli sitä voidaan käyttää. Tarvittaessa voidaan käyttää myös erillisenä myytävää pöytäjalustaa, joka soveltuu myös ulkotiloissa käytettäväksi, kun pinta on tasainen. Tämä projektori voidaan kiinnittää valoon ruuvaamalla siitä irti valossa oleva oma kiinnitysjalusta ja kiinnittämällä valo pöytäjalustaan pohjassa olevasta reiästä.

Valon virtajohto on 5 metrin mittainen. Itse valon käyttäminen on helppoa: kiinnitä valo maahan, valitse sopiva dia ja kytke valoon virrat.

Valon IP-luokitus on IP44, jolla tarkoitetaan suojausta roiskeita vastaan. Valo kestää käyttöä ulkotiloissa, mutta pysyvämpää asennusta ulkotiloihin ei suositella vaan valo kannattaa ottaa suojaan esim. sateen ajaksi tai silloin kun sitä ei käytetä.

Mukana toimitetaan ohjeet englanniksi.

Katso myös kuvioprojektori sisätiloihin.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

17 muuta tuotetta samassa kategoriassa