Ministrobovalo

01520000

Luo tunnelmaa tanssilattialle tällä kirkkaalla ministrobovalolla! Strobon vilkkumisnopeus voidaan mukauttaa soitettavan musiikin mukaan ja 48 kirkasta lediä riittävät valaisemaan jo hieman isommankin tilan. Strobon hallinta onnistuu helposti takana olevalta led-näytöltä. Strobon voidaan kiinnittää esimerkiksi kattoon.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  2 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

79,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Huokea strobovalo isompiin bileisiin. Tämä Euroliten laadukas strobo on varustettu 48 kirkkaalla ledillä, jotka riittävät valaisemaan hieman isommankin tanssilattian. Tämä strobovalo toimii hieman kotibileitä isompiin tiloihin.

Strobo on hallittavissa takaa löytyvillä säädöillä. Strobon takana on led-näyttö, jonka avulla stroboa ja sen eri moodeja hallitaan. Strobo-ohjelmista löytyy esimerkiksi 17 eri vilkkumisnopeutta strobolle.

Strobon vilkkumisnopeutta voidaan säätää sisäänrakennetulla mikrofonilla, mutta parhaan tehon siitä saa irti DMX-ohjauksella. Tällöin strobon kirkkautta, nopeutta ja stroboefektejä voidaan hallita piuhan kautta. Strobossa on sisäänrakennettuna myös Master/Slave-toiminnallisuudet eri laitteiden ketjuttamista varten.

Laite voidaan kiinnittää kattoon mukana toimitettavalla kiinnityspalkilla. Laitteen paino on 1,5 kilogrammaa, joten suosittelemme asennusta varmistusketjun kanssa. Laitteen koko on 350 x 123 x 145 mm. Jos strobon asentaa ylösalaisin, takaa löytyvillä säädöillä laitteen näyttöä voidaan kääntää 180 astetta.

Strobovalon värilämpötila on jopa 7400K.

Strobon mukana toimitetaan englanninkielinen ohje.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

6 muuta tuotetta samassa kategoriassa