Moottoroitu discopallo ledeillä (20 cm)

01310000

Euroliten laadukas ja näyttävä discopallo ledeillä. Tämän voi asentaa tavallisen lampun paikalle esim. kattoon ja mukana toimitettava moottori pyörittää discopalloa valaisten koko huoneen. Tässä setissä on sisäänrakennettu mikrofoni, joten valot mukautuvat musiikin tahtiin. Discopallon värit vaihtuvat musiikin mukaan. Täysin käyttövalmis paketti mihin tahansa bileisiin.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

89,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Euroliten laadukas discopallosetti, joka sisältää kaiken tarvittavan bileiden käynnistämiseksi. Mukana toimitetaan discopallo ledeillä, kiinnitysketju, moottori ja muu tarvittava.

Sisällä on kaksi kirkasta lediä, joista riittää valotehoa valaisemaan hyvin keskikokoisen huoneen. Tässä setissä on sisäänrakennettu mikrofoni, jonka ansiosta valot ovat ääniohjautuvat ja mukautuvat musiikin tahtiin. Jos musiikkia ei ole, pallo jatkaa automaattimoodilla eri värien vaihtamista.

Itse discopallo roikkuu n. 55cm pitkän ketjun varassa moottorista. Moottori voidaan kiinnittää katossa olevaan koukkuun, mutta on huomioitavaa, että koukun tulee kestää moottorin ja pallon yhteispaino (n. 1,3 kg). Tämä setti toimii verkkovirralla.

Katso tuotevideo

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa