Kahden discopallon setti

01260000

Ota bileet mukaasi! Näyttävä, kahdella discopallolla varustettu näyttävä setti. Molemmat discopallot pyörivät oman akselinsa ympäri, minkä lisäksi ne moottori pyörittää niitä myös oman keskipisteensä ympäri. Täydellinen, heti käyttövalmis kokonaisuus.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Tuotetta ei ole enää varastossa
 

45,90 € sis. ALV

Myynti loppunut väliaikaisesti

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Todella näyttävä, kahden discopallon setti. Molemmat discopallot pyörivät oman akselinsa ympäri, minkä lisäksi moottori pyörittää discopalloja vielä oman keskipisteensä ympäri. Tämä on erityisen hieno aseteltuna keskelle huonetta korkealle paikalle ja värjää takuuvarmasti koko huoneen eri väreihin. Setti toimii erityisen hienosti, mikäli tilassa on käytettävissä myös savukone.

Discopallosetti on näppärä ottaa mukaan, sillä se on pöytäversio ja sitä ei asenneta kiinteästi mihinkään. Pallot lähtevät pyörimään heti, kun setin yhdistää verkkovirtaan kiinni.

Pallot pyörivät oman akselinsa ympäri n. 43 kertaa minuutissa ja pääakseli pyörii oman akselinsa ympäri n. 16 kertaa minuutissa. Molemmissa palloissa on 19 "reikää" neljässä eri värissä, mikä riittää luomaan hienon efektin seinille.

Pallojen sisällä on kaksi 15W lamppua, jotka on helppo vaihtaa uusiin E14-kannan ansiosta. Lamput ovat esiasennettuina, joten setti on suoraan pakkauksesta käyttövalmis.

Katso tuotevideo

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa