Paristokäyttöinen discopallon moottori LED-valoilla

01780000

18 LED-valolla varustettu discopallon moottori tuo aivan uuden elementin tanssilattialle. Perinteisesti discopalloa valaistaan sivulta spottivalolla, mutta tämä moottori valaiseekin discopalloa ylhäältä.  Huomaa painorajoitus, sillä moottori sopii aivan pienimmille discopalloille. Tuote on helppo asentaa ja se toimii kolmella AA-paristolla.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Tuotetta ei ole enää varastossa
 

15,00 € sis. ALV

Myynti loppunut väliaikaisesti

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

LED-valoilla varustettu discopallon moottori on ehdoton hankinta jokaiselle discopallon omistajalle. Moottori pyörittää discopalloa 10-11 kierrosta minuutissa ja 18 LED-valoa (6 valkoista, 4 vihreää, 4 sinistä sekä 4 punaista) valaisevat discopallon hienosti eri väreihin.

Moottorissa on sisäänrakennettuna ääniohjaus, jolloin valot saa mukautumaan musiikin tahtiin. Huomaathan, että näin halvassa valossa ääniohjaus ei ole yhtä tehokas kuin kalliimmissa malleissa. Ääniohjauksen lisäksi valossa on tavallinen on/off-nappula.

Moottori toimii kolmella 1.5V AA-paristolla, joten sen asentamiseen et tarvitse sähkömiestä. Moottorin runko on vahvaa muovia ja se kiinnitetään kattoon neljällä ruuvilla (ruuvit eivät sisälly pakettiin).

Moottorin halkaisija on 130 mm ja sen korkeus on 75mm, painoa moottorilla on 200 grammaa.

Turvallisuus

Moottorilla saa pyörittää enintään 0,5 kilogramman painoista discopalloa. Mallistostamme tämä vastaa n. 15cm halkaisijaltaan olevaa discopalloa.

Mikäli discopalloa ja moottoria käytetään ihmisjoukon yläpuolella, kiinnitykset täytyy tarkistaa huolellisesti. Moottorin ja discopallon paino voivat aiheuttaa pudotessaan vakavia vaurioita.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa