Pöytäjalusta discovalolle

02190000

Discovalon pöytäständi on oiva valinta, kun et halua asentaa esimerkiksi led-kannua tai discovaloa pysyvästi kiinni. Teräksinen pöytäjalusta seisoo neljällä jalalla ja on tarpeeksi vahva kantaakseen jopa 10 kilogrammaa painavan spottivalon. Jalusta sopii useimmille myymillemme valoille.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  3 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

6,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Teräksinen, neljällä jalalla seisova jalusta discovalolle on oiva valinta, kun et valoa ei haluta tai voida asentaa kiinteästi esimerkiksi kattoon.

Jalustan keskellä on valon kiinnitykseen sopiva M10-kantainen kiinnityskanta (halkaisija 25 mm). Mukana toimitetaan ns. perhosmutteri, jolla valo saadaan kiinni jalustaan jopa käsin kiristämällä.

Tähän pöytäjalustaan voidaan kiinnittää useimmat myymämme discovalot, kunhan paino ei ylitä kymmentä kilogrammaa. Sopivissa valoissa on kuvanmukainen "jalusta" suoraan valossa ja jalustassa on tähän jalustaan sopiva kiinnitysreikä. Asennus on helppoa, sillä kiinnitykseen tarvitaan vain yhden mutterin kiristäminen.

Jalusta on mustaksi maalattua terästä ja siinä on neljä muovista tassua jalkojen suojana, jolloin se ei naarmuta esim. pöytää. Jalustan paino on 0,15 kilogrammaa ja sen mitat ovat 215 x 215 x 45 millimetriä.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa