Pöytäjalusta E27-lampulle

01920000

Haluaisitko järjestää bileet, mutta tilassa ei ole valmiiksi discovaloja eikä myöskään sopivia valaisimia discovaloille? Tämä pöytäjalusta on suunniteltu E27-kantaisten discovalojen ja UV-mustavalolamppujen pöytäasennuksia varten. Ruuvaa haluamasi lamppu kiinni valaisimeen, aseta jalusta keskelle tilaa ja kytke virrat päälle.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

19,00 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Järjestä bileet helpommin. Tämä kuusijalkainen pöytäjalusta on suunniteltu E27-kantaisten discovalojen ja UV-mustavalolamppujen pöytäasennuksia varten. Jalustaan voidaan kiinnittää myös esimerkiksi strobovalo.

Jalusta on parhaimmillaan jonkun tason, esimerkiksi pöydän tai hyllyn päällä. Kuuden jalan ansiosta se pysyy hyvin pystyssä, joskin asennuksessa kannattaa huomioida, että kukaan ei pääse kolhaisemaan jalustaa. Lamppu on tässä asennuksessa täysin ilman suojaa, joten suosittelemme asennusta paikkaan, jossa lamppu on turvassa. Tämä jalusta kannattaa myös asentaa siten, että lapset eivät pääse koskemaan mahdollisesti kuumaa lamppua.

Pöytäjalusta on suunnattu max. 60W lampuille. Virtajohdossa on on/off-katkaisin lampulle. Jalusta painaa 0,5 kilogrammaa ja jalustan korkeus on 85mm. Jalustan leveys on suurimmalta kohdaltaan 155mm.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa