Strobovalo E27-kannalla

01880000

Yksinkertainen on välillä kaunista. Tämän strobovalon voi kiinnittää tavalliseen E27-kantaiselle lampulle tarkoitettuun valaisimeen. Lamppu välkkyy noin kerran sekunnissa ja se on hyvä lisäkoriste juhlatilaan.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

14,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Euroliten pieni led-strobovalo sopii kaikkiin E27-kannalle tarkoitettuihin valaisimiin ja sitä voidaan käyttää missä tahansa juhlatilassa, jossa on jo valmiina E27-kantaisille lampuille tarkoitettuja valaisimia. Voit myös halutessasi asentaa tämän juhlatilaan käyttämällä esimerkiksi juuri tätä tarkoitusta varten suunniteltua klipsillä varustettua lampunkiinnikettä. Asenna lamppu vaikka tanssilattian lähelle ja kytke vain valot päälle.

Strobovalo ei ole kirkkaimmasta päästä, mutta ajaa asiansa lisäkoristeena. Parhaimmillaan tämä strobovalo on yhdessä muiden discovalojen kanssa tai kun niitä asennetaan useampi samaan tilaan tai samaan valaisimeen.

Valo välkkyy noin kerran sekunnissa ja sen käyttöikä on noin kaksi miljoonaa välähdystä (n. 550 h), joten lampusta riittää iloa useampiinkin bileisiin. Valoa ei kuitenkaan suositella asennettavaksi kiinteästi esim. kotikäyttöön vaan se on tarkoitettu lähinnä satunnaista juhlakäyttöä varten. LED-valo on käyttöturvallinen ja pitkäikäinen eikä juurikaan kuumene käytössä.

Asennuksen osalta kannattaa huomioida, että lamppu on juuresta hieman tavallista lamppua leveämpi ja se ei välttämättä mahdu kaikkiin valaisimiin sisälle. Lampun koko on 120 x 48mm (pituus x syvyys).

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

6 muuta tuotetta samassa kategoriassa