Täydellinen discopallosetti

01230000

Täydellinen discopallosetti bileiden starttaamiseen. Samassa paketissa discopallo moottorilla, tehokas valaisin sekä ekstrana värimaailman luomiseksi moottorilla varustettu värikiekko. Täydellinen paketti, joka on asentamista vaille käyttövalmis!

Lue lisää...

Lisää tietoja

Tuotetta ei ole enää varastossa
 

59,90 € sis. ALV

Myynti loppunut väliaikaisesti

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Discopallo on bileiden keskipiste, mutta mitäpä se olisi ilman sopivaa valaisinta ja moottoria? Tässä paketissa on mukana molemmat ja ekstrana vielä moottoroitu värikiekko, jolla saadaan käyttöön koko värispektri hyvin huokeaan hintaan.

Discopallo on halkaisijaltaan 20 senttimetriä. Lisäksi mukana toimitetaan moottori, 33 cm pitkä ketju ja valaisin. Valaisimen päällä/kyljessä on paikka motorisoidulle värikiekolle, jolla saadaan käyttöön eri värejä.

Valaisin:

Tehokas spottivalo, joka toimii verkkovirralla (230V). Lampun teho on 30W, joten valaisutehoa riittää todella hyvin.

Lampun paino on 1 kg ja mitat ovat 160x150x170mm (pituus x leveys x korkeus). Helppo kiinnittää haluttuun paikkaan jalustan kiinnikkeen avulla (kts. tuotekuva).

Discopallo ja discopallon moottori:

Discopallon mukana toimitetaan moottori ja 33 cm pitkä ketju, jolla discopallon saa kiinnitetty esimerkiksi kattoon kiinni. Moottori toimii verkkovirralla (230V) ja pallon pyörimisnopeus on n. 1,5 kertaa minuutissa.

Discopallo on halkaisijaltaan 20 cm ja se painaa 0,7 kg.

Värikiekko ja moottori:

Pakettiin kuuluu myös värikiekko, jolla huoneen saa värjättyä eri väreihin. Värikiekon värit ovat punainen, vihreä, keltainen ja sininen. Värikiekon hallkaisija on 23 senttimetriä.

Värikiekon mukana toimitetaan moottori. Moottori kiinnitetään valaisimen reunaan ja se toimii myös verkkovirralla (230V). Moottori pyörittää värikiekkoa noin 3 kierroksen minuuttinopeudella.

Katso tuotevideo

Nimi Elli | 2017-09-25 14:57:51

Mitä diskopallon asennukseen tarvitaan? Tai lähinnä mietin sitä, että miten diskopallon saa kattoon kiinni. Tuotteen kuvauksessa sanotaan, että pallo on "Helppo kiinnittää haluttuun paikkaan jalustan kiinnikkeen avulla". Pitääkö katossa olla joku koukku tms vai voiko lampun iskeä mihin tahansa?

Asiakaspalvelu

Valaisimessa on oma kannatin, jolla sen voi ripustaa koukkuun tai asentaa kiinteästi kattoon. Kiinteä asennus on varmempi, jotta valaisin ei pääse putoamaan kesken bileiden.

Discopallo roikkuu moottorista mukana toimitettavan ketjun varassa. Moottorin jalustassa taasen on reiät, joista sen voi kiinnittää kiinteästi kattoon.

Page: 1

Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa