Täydellinen discopallosetti RGB-spottivalolla ja kaukosäätimellä

01540000

Täydellinen discopallosetti monivärisellä spottivalolla ja kaukosäätimellä. Kaukosäätimellä voidaan ohjata spottivalon värejä ja erilaisia valomoodeja. Setti on näyttävä lisä mihin tahansa baariin tai vaikka kotibileisiin.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

109,00 €

65,40 € sis. ALV

(-40%)

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Tämä Euroliten laadukas discopallosetti soveltuu ammattimaisempaankin käyttöön. Setti sisältää kaiken tarvittavan biletunnelman luomiseksi tanssilattialle. Mukana toimitetaan LED RGB-spottivalon kaukosäädin, jolla voidaan valita spottivalo toistamaan jopa vain yksittäisiä värejä. Näin voidaan luoda tanssilattialle haluttua tunnelmaa.

Mukana toimitetaan discopallon moottori (MD-1515), 20 cm halkaisijaltaan oleva discopallo, discopallon ketju sekä discopallon spottivalo. Settiä on suositellaan pysyvämpiin asennuksiin, sillä discopallon moottori vaatii kiinnittämisen joko kattoon tai strussiin. Discopallon voi helposti irroittaa asennuksesta pois, sillä se discopallo asennetaan ketjun varaan.

Kaukosäätimellä voidaan valita spottivalo toistamaan jopa vain yksittäisiä värejä. Lisäksi voidaan säätää kirkkautta ja nopeutta eri moodien välillä. Tämän discopallosetin spottivalon voi asettaa myös käymään värejä läpi joko liukuasetuksella tai yksinkertaisella vaihdolla. Kaukosäätimessä on myös muistitoiminto, jonka avulla siihen voi tallentaa käytetyimmät ohjelmat. Kaukosäädin toimii infrapunalla, joten se vaatii toimiakseen suoran näköyhteyden spottivaloon.

Mukana toimitetaan englanninkielinen käyttöohje.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

29 muuta tuotetta samassa kategoriassa