Verkkovirralla toimiva discopallon moottori (pistokkeella)

01680000

Tarvitsetko discopalloa useammin tai haluatko tehdä pysyvämmän asennuksen? Tämä verkkovirralla toimiva discopallon moottori on siinä tapauksessa loistava valinta. Toimii myös ammattilaiskäytössä, mutta on tarpeeksi huokea kotikäyttöönkin. Tässä mallissa on kiinteänä johto ja pistoke, joten moottori on helppo saada toimintaan.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Toimitusaika 1-2 viikkoa
 

Lisää Vähennä

15,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Ammattilaistason discopallomoottori pidempiaikaiseen käyttöön. Tämä discopallon moottori kestää jopa 3kg kuorman, mikä vastaa myymistämme discopalloista halkaisijaltaan n. 30 cm discopalloa. Huomaathan, että kuorma on enimmäismäärä, joka moottoriin voidaan kiinnittää ja myös discopallon ketjusta tulee jonkin verran lisäpainoa.

Moottori pyörittää discopalloa noin 1,5 kertaa minuutissa, mikä on varsin sopiva nopeus isommille discopalloille.

Tässä tuotteessa on kiinteänä virtajohto ja pistoke. Huomaathan, että tätä ei voi kiinnittää useimpien tavallisten lamppujen paikalle, sillä pistoke on liian iso valaisinpistokkeen reikään. Moottori toimii 230V jännitteellä, tehonkulutus on n. 4W. Meillä on myös vaihtoehtoisena mallina myynnissä sokeripalaliitännällä kytkettävä discopallon moottori.

Tuotteen paino on 0,3 kilogrammaa.

Jos moottoria käytetään ammattilaiskäytössä, suosittelemme asennusta ammattilaisen toimesta ja ottamaan huomioon EN/DIN 15660 -normin vaatimukset discolaitteiden/valaisimien asennuksesta. Moottori täytyy aina asentaa lisävarmistuksen kanssa.

Valmistajan malli: Eurolite MD-1015

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa