Virtajohto E27-kannalliselle lampulle

01840000

Ota bileet mukaasi! Tämä virtajohto mahdollistaa E-27-kannallisten lamppujen käyttämisen missä ikinä haluat. 1,8-metrisen virtapiuhan toisessa päässä on tavallinen virtapistoke ja toisessa päässä on E27-kannalliselle lampulle sopiva lampunpidin. Johdossa on myös on/off-katkaisija virran poiskytkemiseksi.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  3 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

8,00 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Vie bileet minne haluat! Voit ostaa minkä tahansa myymistämme E27-kantaan sopivista discovaloista ja liittää sen tähän virtapiuhaan. Piuhan toisessa päässä on tavalliselle E27-kannan lampulle sopiva istukka. Virtajohto toimii enintään 60W lampuille.

Käyttö on todella yksinkertaista: ruuvaa haluamasi lamppu kiinni lampunpitimeen ja kytke virta päälle. Näin voit viedä bileet myös sellaisiin tiloihin, joissa ei ole valmiiksi discovaloja tai E27-kannalle sopivia valaisimia.

Virtajohto on 1,8 metriä pitkä, joten se riittää useimpiin tilanteisiin. Johdossa on myös on/off-kytkin, jolla virran saa väliaikaisesti kytkettyä päälle ja pois.

Huom! Tässä mallissa ei ole paikkaa varjostimelle. Tuote ei myöskään sisällä kiinnitystarpeita. Asennus kannattaa suorittaa siten, että lampun lähellä ei ole syttyviä materiaaleja.

Nimi Linda Salminen | 2019-10-21 22:40:59

Mikä on maksimi watti- tai volttilukema tähän kiinnitettävälle lampulle?

Asiakaspalvelu

Virtajohto toimii enintään 60W lampulle.

Page: 1

Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa