Yhdistetty UV- ja discovalo kaukosäätimellä

02160000

Tässä discovalossa on oikeastaan kaikki ominaisuudet, joita hyvässä discovalossa voi olla. Tämä on paitsi normaali discovalo RGB-värein myös UV-valo samaan aikaan. Koko komeus on ohjailtavissa mukana toimitettavalla kaukosäätimellä.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

99,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Discovalo, jossa on kaikki bilejärjestäjän vaatimat ominaisuudet. Tämä discovalo on varustettu yhdeksällä tehokkaalla 4W-tehoisella QCL-ledillä, jotka loistavat RGB-väreissä. Samat ledit toimivat myös UV-valona, joten saat samassa näppärässä paketissa sekä discovalot että UV-valot. Normaalisti nämä täytyisi ostaa erillisinä tuotteina.

Discovalon mukana toimitetaan kaukosäädin, jolla kokonaisuutta voidaan ohjailla. Valot voidaan valita toistamaan esimerkiksi vain tiettyjä värejä tai käymään värejä tasaisesti läpi.

Valoissa on sisäänrakennettuna mikrofoni, joten valot voi asettaa ns. ääniohjaukselle, jolloin ne pyrkivät mukautumaan soitettavan musiikin tahtiin. Valoissa on mahdollisuus DMX-ohjaukselle, jolloin niitä voidaan ohjata myös keskitetysti erikseen ostettavalla DMX-ohjaimella (DMX512). Valoja voidaan kuitenkin käyttää hyvin myös ilman DMX-ohjausta; tarvittaessa ne voidaan myös kytkeä rinnan master/slave-ohjaukseen. Valojen takana on DMX-ohjaukselle liitinreiät sekä ohjauspaneeli tarkempaa ohjausta varten.

Valojen asennus on varsin helppo. Tämä malli on varta vasten suunniteltu sekä roikkuvaan asennukseen että seisovaan asennukseen esim. pöydällä tai muulla tasolla käytettäväksi. Valot voidaan asentaa myös kiinteästi roikkumaan käyttämällä takana tukea.

Mukana toimitetaan ohjeet englanniksi.

Katso tuotevideo

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

6 muuta tuotetta samassa kategoriassa