Cocktail shaker ledeillä

00900000

Näyttävä shaker drinkkien tekemiseen. Tämä ledein varustettu shaker saa päät kääntymään aina juomia valmistettaessa - pohjassa olevat kirkkaat ledit värjäävät sisällön eri väreihin ja liike tehostaa entisestään efektiä. Sopii mainiosti esimerkiksi uudenvuoden hohtaviin juhliin!

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  1 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

12,00 €

3,00 € sis. ALV

(-75%)

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Tee drinkkejä näyttävällä tavalla. Tämän cocktail shakerin pohjassa olevat ledit värjäävät sisällön ja itse shakerin hienosti eri väreihin. Etenkin jääpalojen kanssa käytettynä efekti on hienoimmillaan.

Shakerin sisään mahtuu nestettä noin 5,6 desilitraa eli kyse on varsin reilun kokoisesta shakerista. Shakerissa on päällä iso, varsinaisen shakerin avaava kansiosa, jonka kautta sisälle voi laittaa helposti mm. jääpaloja ja nesteitä. Kansiosassa on päällä myös toinen kansi, jonka alta avautuu rei'illä varustettu kaatoaukko. Reikiä voi käyttää esimerkiksi suodattamaan pois kiinteät ainesosat ja isoimmat jääpalat, jotta ne eivät mene lasiin. Pientä kansiosaa voi käyttää myös mitta-astiana.

Tuote sopii loistavasti esimerkiksi uudenvuoden juhlien tai kotibileiden drinkkibaariin.

Paristot ovat vaihdettavissa irroitettavan pohjaosan kautta. Paristo-osan voi irroittaa näppärästi irti pesun ajaksi ja kiinnittää takaisin pesun jälkeen. Paristot ovat esiasennettuna.

Tuote on valmistettu turvallisesta elintarvikemuovista.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake