Led-jääpalakulho

00440000

Tämän pimeässä hohtavan jääpalakulhon pohjassa olevat ledit värjäävät kulhossa olevat jääpalat upeasti eri väreihin. Eri vilkkumodit varmistavat, että saat juuri sellaisen efektin kuin haluat.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Toimitusaika 1-2 viikkoa
 

Lisää Vähennä

24,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Tämä pimeässä hohtava jääpalakulho on varmasti oiva valinta pirskeisiisi! Kulho on iso ja se riittää varmasti koko illan tarpeisiin. Täynnä oleva jääpalakulho värjääntyy hienosti pohjassa olevien ledien ansiosta.

Jääpalakulhon leveys ylhäältä on n. 21,5cm ja korkeus on 22cm (ulkomitat). Jääpalakulho kapenee hieman alhaalle. Kulhossa on kädensijat ja mahdollisuus kiinnittää kahva, naru tms. pitelemään kulhoa.

Kulhon pohjassa oleva ledimoduuli on irroitettavissa ja näin ollen kulhon pystyy myös pesemään. Ledimoduuli on irroitettava aina ennen pesua. Kulho on valmistettu kovasta ja kestävästä elintarvikemuovista.

Kulhossa on esiasennettuna patterit (4xAA). Patterit ovat tarvittaessa vaihdettavissa.

Kulhot on varustettu useilla erivärisillä ledeillä. Kulhossa on ledejä kahdessa eri "ringissä": pohjassa olevalla napilla saa palamaan joko sisemmän ledikehän, molemmat kehät yhtä aikaa tai molemmat ledikehät välkkymään. Eri vilkkumismodeja on siis kolme.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

3 muuta tuotetta samassa kategoriassa