Led-jääpalakuutio 12 kpl

01020000

Näyttävä led-jääpalakuutio drinkkien tuunaamiseen tai ihan vaan koristeeksi! Yhdessä jääpalakuutiossa on kahdeksan eri moodia ja seitsemän eri väriä, joista voit valita aina mieleisesi käyttöön. Led-jääpalakuutiot toimitetaan kustannustehokkaissa 12 kpl pakkauksissa.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  8 tuotepakkausta varastossa

Lisää Vähennä

29,90 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Näyttävä led-jääpalakuutio kustannustehokkaissa 12 kappaleen pakkauksissa.. Tämä elintarvikemuovista valmistettu led-jääpala kruunaa drinkit. Jääpala toimii parhaiten hieman sakeammissa drinkeissä tai drinkeissä, joissa on oikeita jääpaloja: pohjassa ollessaan tämä led-jääpala värjää drinkin hienosti eri väreihin.

Led-jääpalaa voidaan käyttää myös esimerkiksi jääpalakulhossa muiden jääpalojen seassa, jolloin se pärjää oikeat jääpalat hienosti eri väreihin. Parhaimmat tehosteet saa käyttämällä useampaa led-jääpalaa yhtä aikaa. Jääpalakuutioita voidaan myös käyttää koristeina pihaolosuhteissakin, sillä ne kestävät vettä ja varsin hyvin myös kylmyyttä.

Jääpalakuutiossa on seitsemän eri väriä, joista voit valita omasi. Jääpalakuutio kytketään päälle pohjassa olevaa nappia painamalla ja samalla napilla voi myös vaihtaa seuraavan värin päälle. Kaiken kaikkiaan led-jääpalassa on eri moodeja kahdeksan kappaletta ja viimeisenä on vilkkumoodi, jossa käydään kaikki jääpalakuution värit läpi.

Jääpalakuutio on suunnilleen kuution muotoinen ja se kapenee hieman yläosaa kohden. Teräviä reunoja ei ole, mutta reunat on muotoiltu muistuttamaan oikeaa jääpalaa. Pohjan leveys on noin 3,5 cm ja korkeus 3,0 cm.

Paristot ovat esiasennettuna eivätkä ole tässä mallissa vaihdettavissa.

Nimi Saija | 2017-09-27 22:25:33

Kauanko jääpala mahtaa loistaa? Ajatuksena olisi käyttää niitä hääjuhlassa koristeena mutta silloin ne tarvitsee "sytyttää" jo edellisenä iltana.

Asiakaspalvelu

Jääpala loistaa arviolta joitakin kymmeniä tunteja. Varminta on sytyttää jääpala vasta silloin, kun tuotetta tarvitaan. Tässä tuotteessa on on/off-nappi, joten sen voi tarvittaessa kytkeä päälle ja pois.

Page: 1

Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

3 muuta tuotetta samassa kategoriassa