Pimeässä hohtava shottilasi

Pimeässä hohtava shottilasi, jolla tarjoilet elämykselliset shotit. Pimeässä hohtava aine ympäröi sisällä olevan nesteen, joka luo hienon efektin etenkin vähän sakeampiin shotteihin.

Lue lisää...

Lisää tietoja

    Nopein toimitus alueelle:
  • Värisekoitus
  • Värisekoitus
    Nopein
    (40 tuotepakkausta varastossa)

Lisää Vähennä

1,99 € sis. ALV

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Huokea shottilasi näyttävien shottien tarjoiluun. Shottilasin pohjassa on kaksi valotikkua, jotka rikkomalla shottilasi alkaa hohtamaan. Hohto kestää kokonaisuudessaan 6-8 tuntia.

Shottilasi otetaan käyttöön rikkomalla pohjassa olevat valotikut. Valotikkujen rikkominen voi vaatia hieman sormivoimaa ja näppärintä on kääntää shottilasi ylösalaisin ja rikkoa valotikut painamalla peukalolla keskelle niitä. Valotikut ovat rikkoutuneet, kun kuuluu napsaus ja ne alkavat hohtaa. Huomioi, että rikot molemmat valotikut, jotta saat tuotteesta irti täyden tehon. Valotikkujen rikkomisen jälkeen shottilasia pitää ravistella noin 20 sekuntia ja se alkaa hohtamaan täydellä teholla aineiden sekoituttua.

Shottilasia ei saa käyttää, mikäli se pääsee rikkoutumaan ja kuorien välissä olevat aineet pääsevät ulos. Shottilasin voi huuhdella, mutta sitä ei voi pestä kuumalla vedellä. 6-8 tunnin hohtoajan ansiosta siitä riittää kuitenkin iloa koko illaksi.

Shottilaseja on saatavilla seuraavissa väreissä: vihreä, pinkki, keltainen, sininen ja keltainen. Tilauksen mukana toimitetaan shottilaseja satunnaisissa väreissä.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

4 muuta tuotetta samassa kategoriassa