Grafiikat bileisiin

Muokattavat grafiikat bileisiin

Haluamme tehdä bileiden järjestämisen mahdollisimman helpoksi ja loimme muokattavat grafiikkatiedostot helpottamaan bileiden järjestämistä. Voit ladata ja muokata haluamasi tiedostot ja mainostaa bileitä helpommin.

Pohjia saa muokata vapaasti, mutta muokattavia tiedostoja saa levittää vain luvallamme. Pohjat ovat ladatattavissa PSD-tiedostoina, joiden muokkaus onnistuu Adobe Photoshopilla.

Kun teet meiltä yli 500 euron tilauksen, voimme muokata bannerien tekstit haluamiksesi.

A3 (printti)

Mainosta bileitä näyttävästi. Voit muokata tämän A3-kokoisen julisteen tekstit haluamaksesi ja tilata painatukset esim. lähimmästä painotalosta tai tulostaa itse julisteet siihen soveltuvalla tulostimella. A3-kokoiset julisteet ovat kokoa 297 × 420 millimetriä, joten ne ovat varsin näyttäviä.

Juliste on tallennettu painoystävällisessä CMYK-muodossa.

A4 (printti)

A4-kokoinen juliste on helppo tapa mainostaa  bileitä esimerkiksi ilmoitustauluilla, työpaikalla tai koulussa. Muokkaa juliste haluamaksesi ja tilaa julisteet joko lähimmästä painotalosta tai tulosta itse tarkoitukseen sopivalla tulostimella.

Juliste on tallennettu painoystävällisessä CMYK-muodossa.

800x800 px (Facebook and Instragram)

Mainosta bileitäsi helposti sosiaalisen median puolella. Tämä 800x800 pikselin kokoinen mainos sopii sekä Facebook- että Instagram-postauksiin. Voit muokata kuvan haluamaksesi ja lisätä vielä Facebook- tai Instagram-päivitykseen lisätietoja bileitä koskien.

851x315 px (Facebookin kansikuva)

Tuunaa Facebook-sivu tulevan tapahtuman näköiseksi. Voit muokata grafiikkaan tilalle haluamasi tekstit ja käyttää grafiikkaa sekä Facebook-sivun kansikuvana että Facebook-tapahtumassa kansikuvana. Grafiikka on suunniteltu siten, että se skaalautuu myös Facebookin mobiiliversioon oikein.

Kun tilaat tuotteitamme yli 500 euron edestä, tarjoamme grafiikan muokkauksen ilmaiseksi.