Konfettitykki 24 kpl

Valitse haluamasi koko! Konfettitykillä voidaan ampua ilmaan koristehilettä, joka laskeutuu pikkuhiljaa tanssilattialle. Näitä konfettitykkejä voidaan turvallisesti käyttää missä tahansa sisätiloissa, sillä ne eivät perustu pyrotekniikkaan vaan jouseen.

Lue lisää...

Lisää tietoja

    Arvioitu toimitusaika: alueelle:
  • Iso (20 cm pitkä)
  • Nopein
    (4 tuotepakkausta varastossa)

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

30,00 €

15,00 € sis. ALV

(-50%)

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 50€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Riittoisa 24 konfettitykin pakkaus tosijuhlijoille. Konfettitykki ampuu ilmaan konfettihilettä, joka luo tunnelmaa vaikkapa kotibileissä tai firman pikkujoulujen tanssilattialla. Sopii mainiosti myös syntymäpäiväjuhliin.

Konfettitykit ovat helppoja käyttää: poista muovi ympäriltä, osoita konfettitykillä kohti taivasta ja käännä pohjassa olevaa ruuvia, jolloin konfettia sinkoutuu yläilmoihin. Molemmat mallit toimivat jousiperiaatteella, jolloin niitä voidaan käyttää sisätiloissakin.

Pienempi konfettitykki on 10cm pitkä ja sinkoaa koristeita jopa noin 1.5 metrin korkeuteen. Isompi konfettitykki on 20 cm pitkä ja sinkoaa koristeita jopa kolmen metrin korkeuteen asti. Molemmat toimivat samalla periaatteella, mutta niissä on eri märää koristetta sisällä ja ne sinkoavat koristeet eri korkeuteen.

Suosittelemme, että konfettitykkiä on aina käyttämässä aikuinen. Tykkejä voidaan käyttää lastenjuhlissakin, mutta aikuisten valvonnassa ja käyttämänä.

Molemmat pakkaukset sisältävät 24 kappaleita konfettitykkejä.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake