10 valon koristevalosetti

02200000

Koristele juhlapaikka helposti tällä koristevalosetillä. Setissä on 10 eriväristä valoa ja mittaa kokonaisuudella on 11 metriä, joten sillä koristelee hieman isommankin tilan varsin helposti. LED-tekniikan ansiosta valot eivät syö juurikaan virtaa ja valaisuteho on taattu.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Arvioitu toimitusaika alueelle:
Nopein
  4 tuotepakkausta varastossa

Huom! Vain muutama kappale jäljellä!

Lisää Vähennä

79,90 €

19,90 € sis. ALV

-60,00 €

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 40€ tilauksille ilmaisen toimituksen.

Koristele juhlatila helposti tällä 10 valon setillä. Valoja voidaan käyttää myös ulkotiloissa: valaisimella on IP44-luokitus eli se on roiskeenkestävä. Sadetta tai upotusta veteen setti ei kestä.

Koristevalosetissä on kymmenen kappaletta LED-tekniikalla toimivia valoja. Valojen kanta on E27, joten ne ovat tarvittaessa vaihdettavissa uusiin. Setin mukana toimitetaan kaksi varalamppua. Lamppujen kuvut ovat poikkeuksellisesti muovia, joten ne kestävät lasisia versioita paremmin käyttöä.

Jokaisessa lampussa on seitsemän lediä ja valoteho on 40W per lamppu, joten kokonaisuudessaan valotehoa tällä setillä on max. 400W. Valoteho on siis taattu. Valojen värit ovat seuraavat: sininen, keltainen, vihreä, punainen ja valkoinen.

Valoissa on 1,5 metrin virtapiuha ja kokonaisuudessaan koko valosetillä on mittaa 11 metriä. Näin sillä voidaan koristella hieman isompikin tila. Itse kaapeli on mustaa, kumilla suojattua kaapelia, joten se kestää hyvin käyttöä. Lamput ovat setissä metrin välein.

Painoa tällä setillä on 1,6 kilogrammaa. Mukana toimitetaan englanninkieliset ohjeet.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

11 muuta tuotetta samassa kategoriassa