LED-kukkaruukku

02250000

Tämä valtavan kokoinen, LED-valoin koristeltu kukkaruukku viimeistelee juhlapaikan. Kukkaruukku on 64 senttimetriä korkea ja siinä on sisällä kirkkaat ledit, jotka värjäävät ruukun haluttuun väriin. Mukana toimitettavalla kaukosäätimellä voit säätää valojen värejä ja vilkkumismoodia.

Lue lisää...

Lisää tietoja

Nopein toimitus alueelle:
Nopein
  4 tuotepakkausta varastossa

Lisää Vähennä

299,00 €

49,00 € sis. ALV

-250,00 €

Kysy lisätietoja

Tarjoamme kaikille yli 30€ tilauksille ilmaisen toimituksen lähimmälle R-kioskille.

Viimeistele juhlapaikka teemaan sopivalla kukkaruukulla. Ruukun sisälle on asennettu RGB-ledit, joiden väriä voit vaihtaa mukana toimitettavalla kaukosäätimellä.

Voit käyttää ruukkua paitsi kukkien tai kasvien kanssa, mutta myös tavalliseen koristeluun.

Ruukku on valmistettu paksusta, iskunkestävästä muovista ja sitä voidaan IP44-luokituksen (roiskesuojaus) ansiosta käyttää väliaikaisesti myös ulkotiloissa. Valot päällä ruukun ulkopinta näyttää "maitomaiselta" ja valo levittäytyy tasaisesti ruukun ympäri.

Ruukku toimii verkkovirralla ja se on suoraan pakkauksesta käyttövalmis. Liitä vain johto seinään ja valitse haluamasi värit tai vilkkumismoodit mukana toimitettavalla kaukosäätimellä. Ruukun ledit ovat RGB-ledejä eli ne toistavat useampaa väriä. Kaukosäätimestä voit valita yksittäisen värin, kirkkauden ja valojen vaihtumisnopeuden.

Kukkaruukku on kooltaan iso. Sen korkeus on 64 cm ja halkaisija suurimmalta kohdaltaan 67 cm. Ruukku painaa huikeat 8 kg, joten se ei kaadu kovin helposti esimerkiksi tuulessa.

Mukana toimitetaan vain englanninkielinen käyttöohje.

Tästä tuotteesta ei ole vielä esitetty kysymyksiä


Kysymyksesi on lähetetty ja vastaamme siihen pian. Kiitoksia kysymyksestäsi!
Esitä kysymys tuotteesta
Piilota lomake

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa