Ideoita lastenjuhliin

Etsitkö ideoita lastenjuhlien järjestämiseen? Mikset järjestäisi lapsille juhlia hohtoteemalla? Meiltä löydät kaiken tarvittavan esim. hohtosynttärien järjestämiseen.

Olemme koonneet tähän artikkeliin tietoa etenkin lapsille sopivista tuotteista. Osa valotikuista ei sovi ihan perheen pienimmille, mutta meiltä löytyy myös turvallisia led-tuotteita ja valotikkuja pystyy lastenjuhlillakin käyttämään ihan hyvin aikuisen valvonnassa.

Juhlat Star Wars -teemalla

Led-valomiekka

Star Wars -teemaan sopii varsin hyvin esimerkiksi myymämme valomiekka, jolta löytyy mittaa huikeat 73 senttimetriä! Valomiekkaa löytyy sekä vihreänä että punaisena suoraan varastosta. Lisäksi voisimme suositella valomiekan lisäksi led-pamppua, jolta siltäkin löytyy mittaa lähes puoli metriä. Led-pampun etuna on, että se on valmistettu vaahtomuovista, joten se on myös turvallinen käyttää. Led-pamppu on myös huomattavasti halvempi käyttää ja siinä on vaihdettavissa olevat patterit.

Suosituimmat tuotteet lastenjuhlille

4" valotikku

Erityisen suosittu vaihtoehto lastenjuhlissa ja etenkin lasten hohtosynttäreillä on ollut 4" valotikku, jota saa edullisissa 50 kappaleen paketeissa. Valotikku on pienelle lapselle tarpeeksi pieni esim. kädessä pidettäväksi ja tämä malli on myös erityisen kestävä. Valotikun hohtoaika on n. 6-8 tuntia.

Toimitamme 4" valotikkuja muutamille ammattimaisille lastenjuhlien järjestäjille sekä muille lapsille tapahtumia järjestäville yrityksille. Tämän malliset 4" valotikut ovat siis moneen kertaan hyväksi testattuja ja erittäin hyviksi todettuja.

Lisäksi meiltä löytyy hieman samankaltaisia 6" valotikkuja 50 kappaleen pakkauksissa. Sekä 4" että 6" valotikkupakkaukset sisältävät kaulanauhat. Molemmissa malleissa on myös koukut kiinnitystä varten.

Myymämme pimeässä hohtavat pupunkorvat ja silmälasit ovat myös suosittuja lastenjuhlilla ja hohtosynttäreillä. Liittimet ovat kooltaan sen verran pieniä, että ne soveltuvat myös lapsille. Kaikki myymämme liittimet ovat yhteensopivia 8" valotikkujen kanssa. Liittimien ja valotikkujen ostaminen erillään on kustannustehokas vaihtoehto, mutta meiltä löytyy myynnistä myös valmiita paketteja.

Olemme paketoineet suosituimpia tuotteita valmiisin bilepaketteihin. Bilepaketeista löytyy muutamia valmiiksi rakennettuja vaihtoehtoja aina juomatuotepaketeista megalomaaniseen bilepakettiin saakka. Bilepaketteihin on pyritty löytämään hyvä tasapaino suosituimmista tuotteista ja sillä pääsee yleensä hyvin alkuun bileiden järjestämisessä isompia miettimättä.

Ideoita koristeluun

Hohtopilli

Lisäksi lastenjuhliin suosittuja ovat mm. juomapillit, joissa valotikku liikkuu pillin sisällä juoman mukana. Tämä malli on täysin turvallinen käyttää myös pienten lasten juhlissa.

Myös pimeässä hohtavat ilmapallot ovat suosittuja lastenjuhlissa ja hohtosynttäreillä. Ilmapallon sisällä on pieni led-valo, joka jaksaa hohtaa pienen patterin voimin n. 15 tuntia! Ilmapallot luovat hienosti tunnelmaa varsinkin hämärässä tai pimennetyssä tilassa.

Valotikut toimivat muutenkin koristelussa varsin hyvin. Lähes kaikkien myymiemme mallien mukana toimitetaan tarvittavat liittimet ja valotikkuja pystyy helpostikin kiinnittämään tai ripustamaan roikkumaan. Valotikut kestävät mallista riippuen jopa yli 12 tuntiakin, joten ihan mistään muutaman tunnin ilosta ei tosiaan ole kyse.

Nopea toimitus suoraan omasta varastosta

Tuomme itse maahan kaikki myymämme tuotteet. Voit siis luottaa takuuvarmasti nopeaan ja halpaan toimitukseen. Käytännössä kaikkia verkkokaupassa näkyviä tuotteita löytyy suoraan omasta varastosta. Tarkemmat tuotekohtaiset toimitusajat selviävät kunkin tuotteen tiedoista.